ŠOKOVI U PREMIERSHIPU / Manchester City nadigrao i na kraju pobijedio Kovačićev Chelsea. Man. Utd doživio pravi debakl protiv Ville

Image
Foto: Profimedia

Manchester City je u potpunosti nadigrao Chelsea i poveli su u 53. minuti golom Gabriela Jesusa

25.9.2021.
15:29
Profimedia
VOYO logo

U šestom kolu engleskog Premiershipa, Manchester City je na gostovanju kod Chelseaja slavio s 1:0, dok je Manchester United doživio težak poraz na svom terenu i to od, takoreći, autsajdera, Aston Ville koja je slavila s 1:0.

Manchester City je u potpunosti nadigrao Chelsea i poveli su u 53. minuti golom Gabriela Jesusa. Brazilac je primio loptu leđima okrenut golu i onda je iz okreta gađao donji desni kut vratara Mendyja i bio je precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je bio dominantan i kontrolirao je utakmicu svih 90 minuta, a posjed lopte im je često išao i preko 60 posto. Chelsea pak nije uputio niti jedan udarac u okvir gola Cityja, a valja spomenuti i kako je Mateo Kovačić odigrao cijelu utakmicu za londonsku momčad.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

4. Cristiano Ronaldo, zarada 105 milijuna dolara: Ima hrpu sponzora što pokriva manju plaću koju je prihvatio u Juventusu.

Debakl Uniteda

Što se Manchester Uniteda tiče, bila je to još jedna loša utakmica pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera u kojoj je United bio potpuno jalov. Imali su na kraju 59 posto posjeda lopte, pucali su čak 28 puta prema vratima Ville, naspram njihovih sedam udaraca, ali samo su četiri puta pogodili okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak su primili u samom sutonu utakmice kada je Kourtney Hause zabio u 88. minuti za vodstvo Ville, ali u 91. minuti sudačke nadoknade Unitedu je dosuđen penal. Loptu je uzeo Bruno Fernandes, ali nije uspio zabiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo