'Mamiću, sad bi bilo dosta!'

8.12.2011.
15:24
VOYO logo

Uz rezultatsku sramotu u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, inicijativa se osvrnula i na spekulacije da će najveći Dinamovi talenti Šime Vrsaljko i Mateo Kovačić napustiti klub ove zime. Priopćenje vam donosimo u cijelosti.

"Poštovana javnosti, dinamovke i dinamovci!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godina je 2011., naš Dinamo ponovno je glatko ispao iz Europe, ovaj puta iz Lige prvaka, pritom se osramotivši kao nikada do sada. I unatoč tome što je i službeno klub s najlošijim rezultatom u tom natjecanju - u njenoj cjelokupnoj povijesti, trener i čelni ljudi kluba bez srama su ponavljali: 'Ovo je dobra škola, ovo nam puno znači, ovo je ulaganje u budućnost!'

http://www.dailymotion.com/swf/video/xmty0u?logo=0&hideInfos=1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je u kuloarima procurila informacija da se prodaje najmlađi igrač prve momčadi i najveća nada hrvatskog nogometa Kovačić, te još jedan mladi talent Vrsaljko. U isto vrijeme, Cufre, kao jedan od iskusnijih i svakako požrtvovnijih igrača, tjera se iz kluba.

Zašto? Zato što je pozdravljao svoje navijače?! Postavlja se pitanje kome su onda ti katastrofalni porazi bili škola za budućnost: upravi kluba, bivšem treneru-poslušniku, maksimirskoj travi, razočaranim navijačima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto se u trenutku kad se mora kretati iznova, prodaje najmlađe, najveće talente, čiji razvoj u omladinskim školama u potpunosti plaćaju građani Zagreba? Čija je to politika? Kada se u zagrebačkoj zračnoj luci na putu u Englesku pojave Mario i Zdravko Mamić, tko tu koga zastupa i tko to "ne radi" s Dinamovim igračima? U svakom slučaju obitelj Mamić se bogati, a Dinamo osiromašuje i rezultatski tone.

Zašto se prodaju najveći talenti ako gospodin Mamić tvrdi da je klub financijski stabilan, osim ako je to u financijskom interesu njega i njegovog sina? Je li i u Kovačića i Vrsaljka "uložio silan novac" kao u Eduarda? Što je Dinamo, nogometni klub i udruga građana ili dućan obitelji Mamić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javno pitamo, kako je moguće da NK Dinamo ima novca za platiti pripreme NK Lokomotivi i NK Interu iz Zaprešića, plaće NK Varaždinu, a nije u mogućnosti zadržati najveće talente?! Tko tu komu laže? Gdje su nestali svi ti milijuni?

Zašto su uvijek za rezultat, lošu posjećenost i potonuće ugleda kluba krivi drugi, a nikada uprava na čelu sa Zdravkom Mamićem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo da je ova uprava zaslužna za najgori rezultat u povijesti Lige prvaka, najveći Dinamov poraz, najveći Dinamov poraz na njegovom stadionu, a kako se ne bi zaboravilo, ista ta uprava je zaslužna i za najgori rezultat Dinama u povijesti HNL-a. Toliko o najvećim uspjesima kluba i dobroj školi za budućnost.

Vrijeme je za ostavke! I uprave i svemoćnih nadzornih i izvršnih odbora na koje se izvršni predsjednik nemušto izvlači, ali samo kada mu to odgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaustavimo rasprodaju igrača i ugleda Dinama!Osigurajmo uvjete za poštene izbore klupskog čelništva! Javno i jasno vam poručujemo da je bilo DOSTA! Nemamo namjeru više prekriženih ruku gledati kako naša svetinja tone uz poruge i podsmijeh.

Jedan član - jedan glas!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo