Mamići uzalud u Vojvodini: 'Nismo vidjeli ništa!'

Braća Mamić su s trenerom Krunom Jurčićem bili u Novom Sadu kako bi uživo gledali igrače koje prate, no nisu se oduševili. 'Nismo vidjeli ništa. Zasad su na čekanju', izjavio je Zoran Mamić.

30.5.2011.
22:58
VOYO logo

Vodstvo Dinama u sastavu Zdravko i Zoran Mamić te trener Kruno Jurčić otputovalo je u Vojvodinu kako bi na djelu vidjeli njima četiri zanimljiva igrača, pogotovo Danijela Mojsova i napadača Abubakara Oumarua.

"Išli smo ih gledati, ali nismo vidjeli ništa. No, uvijek se isplati gledati igrača, uvijek se nešto može vidjeti", rekao je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoćete li dovesti spomenutu dvojicu?

"Zasad su na čekanju, iako jedna utakmica ništa ne znači", tajnovit je sportski direktor hrvatskog prvaka, no dojam je da su se dinamovci ohladili, da im je odlazak u Novi Sad bio ipak dovoljan da se uvjere da ti igrači nisu dovoljno kvalitetni za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će ih vjerojatno još malo pratiti, Vojvođani su daleko od transfera u Maksimir.

Zanimljivo, tročlana Dinamova delegacija nije se javila Robertu Prosinečkom koji je u tom susretu s Crvenom zvezdom slavio pobjedu 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga Zdravko Mamić je bio u Crnoj Gori, sviđa mu se mladi Stefan Mugoša iz Budućnosti. Riječ je o 19-godišnjem napadaču, zanimljiv je igrač i Modri će ga i dalje pratiti.

No, nije zanimljiv samo Mugoša. Zlatko Kranjčar i Fatos Beqiraj već su nekoliko puta rekli da u Crnoj Gori ima mnogo talentiranih igrača, sad su u Dinamu odlučili pomnije pratiti to tržište bogato talentima. A Mamić u 'džepu' sigurno još ima pokoje moguće iznenađenje za ovaj prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201105280175006 arti-201105270768006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo