MAMIĆ U LOVU NA VELIKO POJAČANJE: / Dinamo dovodi jednog od dvojice mladih hit-igrača Prve HNL. No, moglo bi biti problema

Image
Foto: Profimedia

Ovo je ujedno i najdeficitarnija pozicija u momčadi Zorana Mamića i dobar dio utakmica u prvom dijelu sezone tamo je morao igrati stoper

6.1.2021.
11:36
Profimedia
VOYO logo

Dinamo bi, izgleda, mogao imati vrlo aktivan zimski mercato. Već se danima piše o mogućem dolasku nizozemskog napadača Nigela Roberthe, a sada se pojavila glasina i kako traže pojačanje za poziciju lijevog beka.

Ovo je ujedno i najdeficitarnija pozicija u momčadi Zorana Mamića i dobar dio utakmica u prvom dijelu sezone tamo je morao igrati stoper Joško Gvardiol i na svu sreću toliko je dobar da je taj posao odradio odlično, ali prekomada, dakako, nije rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Sportske novosti tvrde da je Dinamo zato bacio oko na dvojicu ponajboljih bekova Prve HNL, Rijekina Danijela Štefulja i Goričina Marijana Čabraju. Štefulj je, dakako, prva opcija ipak je riječ o 21-godišnjaku koji je privukao možda i najviše pažnje od svih igrača s Rujevice. Ujedno je i U-21 reprezentativac i predviđaju mu veliku karijeru te je svakako na putu ka tome da postane i A reprezentativac.

Image
Image

13.12.2020., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Sadegh Moharrami, Daniel Stefulj Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Međutim, Štefulj je jedan od najperspektivnijih mladih igrača Rijeke, vrijedi prema Transfermarktu milijun eura i Damir Mišković i njegovi suradnici mogli bi tražiti puno više od toga, pa bi tu moglo nastati dosta problema pri realizaciji transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga opcija je Marijan Čabraja koji je jedan od najboljih igrača hit-momčadi Prve HNL ove sezone, Gorice. Čabraja je čak dobio ponude izvana, odnosno iz Poljske i Italija pa čak i iz američkog MLS-a, a spominje ga se i u kontekstu transfera u Glasgow Rangerse.

No, Čabraja je stasao u Dinamu i ipak ga nešto veže za Maksimir, a kako Dinamo i Gorica imaju dobre trgovniske odnose vjerojatno bi transfer na relaciji Veliga Gorica - Zagreb išao nešto lakše. Problem je taj što je Čabraja već zagazio u 24. godinu života i ako se zadrži na Makismiru dvije ili tri godine, Dinamo na njemu ne bi puno zaradio. Štefulj je pak tek napunio 21 godinu i ako se dodatno profilira i izraste u još boljeg igrača, kroz recimo dvije godine, Dinamo bi na njemu mogao zaraditi golemi novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, koga god dovedu, neće pogriješiti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo