Mamić sprema novi senzacionalni transfer!

Na pomolu je još jedan senzacionalni transfer iz kuhinje Zdravka Mamića! Naime, Manchester City otpočeo je pregovore o dovođenju Matea Kovačića s njegovim predstavnicima u Engleskoj.

6.12.2011.
18:50
VOYO logo

17-godišnji igrač Dinama jedan je od najperspektivnijih hrvatskih talenata za čije su usluge zanimanje pokazali engleski velikani Tottenham, Arsenal i Manchester United, no čini se da su Građani bili konkretniji i mogli bi preoteti darovitog veznjaka.

Kovačić je u prvu momčad Dinama ušao 2010. godina, a, iako ima 17 godina, već je dva puta nastupio za reprezentaciju Hrvatske do 21 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak se spominje da bi mladi veznjak Modrih mogao biti među 23 putnika za Euro u Poljskoj i Ukrajini, ali on o tome zasad ne razmišlja.

"Ne razmišljam o pozivu izbornika Bilića. Igram za mladu reprezentaciju do 21 godine što je za mene veliki uspjeh budući da imam 17 godina. Bio bih izuzetno počašćen kada bih išao u Ukrajinu i Poljsku, ali nisam ja tu kako bih komentirao tko će ići na Europsko prvenstvo", rekao je Kova o mogućem pozivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo