Mamic u problemima: 'Tesko je reci dijagnozu'

'Stigli smo do prvog cilja, ostvarili smo aktivan rezultat za uzvrat.

7.5.2014.
22:19
VOYO logo

Uzvrat je vec u utorak na Kantridi i to je posve nova prica, svjestan je iskusni Kek.

"U iducim danima moramo zivjeti sada sa sto manje emocija, moramo ostati ozbiljni uz maksimalnu dozu koncentracije. Ovo je tek prvo poluvrijeme, pred nama je teska utakmica za sest dana u Rijeci. Prosli put smo, treba se prisjetiti, vodili 2:0, na kraju je bilo 2:2, a mogli smo i izgubiti. Zbog toga, jos jednom upozoravam, nista nije gotovo", oprezan je u izjavi za HRT Rijeka bio Kek, dok je porazeni Zoran Mamic priznao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cestitke Rijeci na pobjedi. Kao sto je gospodin Kek rekao ovo je tek prvo poluvrijeme. Danas nismo bili dobri u elementima koji su nam inace najjaca snaga: agresija i osvajanje druge lopte u sredini terena. Rijeka nas je danas upravo tu dobila, mozemo reci "nasim oruzjem" i ja im na tome cestitam.

Na pitanje zasto Dinamo danas nije bio prepoznatljivo kvalitetan i dominantan u sredini terena, on je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tesko je reci dijagnozu, ali naravno da imamo problema u momcadi o kojima nisam nikada govorio pa necu niti sada. Ne zelim traziti opravdanja. Igrali smo kako jesmo, nije bilo dobro i s ovim rezultatom idemo u Rijeku, ali tamo nas svaka pobjeda vodi prema trofeju. Siguran sam da cemo na Kantridi biti puno kvalitetniji i bolji nego sto smo bili danas. Mi uvijek igramo na pobjedu tako da nista necemo posebno mijenjati stil igre za taj susret. Sto ako dobijemo gol? Zabit cemo dva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo