Skandalozni napad: 'Što mi imamo od ljepote i pameti Zvone Bobana?'

Zdravko Mamić očito teško podnosi kada javnost nekoga voli, a ovoga puta mu je zasmetao moralni integritet izbornika Nike Kovača.

20.2.2014.
16:55
VOYO logo

Mamiću je zasmetalo što se Kovača u hrvatskim medijima predstavlja i naziva moralnom vertikalom, pa je nakon presice održane u srijedu imao potrebu to podijeliti s novinarima.

"Moralna vertikala? Sve je to u redu, ali što smo mi koji smo tu? Bi li Niko Kovač došao u Hrvatsku da su ga zvali Bayern, Hertha ili Salzburg? Reprezentacija je dobra, ali bi li zasukao rukave u Osijeku, Zadru ili negdje drugdje? Ili on ili netko drugi? Kovač, uostalom, živi u Salzburgu, a ne ovdje s nama u boraniji", izjavio je ljubomorni Mamić za Sportske novosti i nije se zaustavio samo na Kovaču:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovaču, Biliću, Prosinečkom, Štimcu. hrvatski nogomet dao im je sve. Svoju trenersku karijeru grade kao treneri i izbornici. Zar im to sve nije dao naš nogomet? U redu, i oni su dali mnogo hrvatskom nogometu. Uzmimo, recimo, Zvonimira Bobana. Što mi imamo od njegove pameti i ljepote? Pri transferu iz Dinama je od 14 milijuna eura dobio 12! Ako jednog dana poželi biti predsjednik Saveza, što je već mogao biti, ili izbornik, moći će graditi i drugu karijeru. Nemam ja ništa protiv toga, ali svi su se oni probijali kroz hrvatski nogomet. Ne volim kad onda sa strane popuju i opaljuju čvrge. A kroz rad u reprezentaciji neki su od njih ostvarili ili će ostvariti višemilijunsku zaradu, s obzirom da im taj posao donosi buduće bogate angažmane", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo