Majstorski potez Amerikanca: Zabio golčinu kao Baka Slišković

Reprezentacije SAD-a i Paname su odigrale prijateljsku utakmicu u Los Angelesu, a Amerikanci su slavili su 2:0. Golove su zabile zvijezde MLS-a Clint Dempsey i Michael Bradley.

9.2.2015.
11:19
VOYO logo

Upravo je potonji imao i potez utakmice. U 27. minuti je fantastično doveo SAD u vodstvo golom iz kornera. Bivši veznjak Rome izveo je korner s lijeve strane gola Panamaca i neobranjivo pogodio suprotne rašlje Jaimea Penedoa. Pamanski golman je tako ostao posramljen na 'svom' stadionu, inače je prvi vratar MLS prvaka LA Galaxyja.

Bio je to potez u stilu Blaža Sliškovića, legendarni Baka je tako zabijao u dresu Hajduka. Bradley je tako pokazao da nije slučajno uspješno godinama igrao u Europi. Standardan je bio u Borussiji M., Chievu, kao i prve dvije sezone u Romi. U posljednjoj se zbog ozlijede nije naigrao, a zatim ga je Toronto FC u 2014. godini za astronomskih 10 milijuna eura odveo iz Rima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako u SAD-u tek kreće nova sezona, od 27-godišnjeg Bradleya i Toronta se očekuju velike stvari, pogotovo jer su u najveći kanadski grad stigla i ugledna europska pojačanja - Giovinco iz Juventusa, Cheyrou iz Marseillea i Altidore iz Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo