I ŠTO SADA? / Jeste li primijetili što radi na utakmicama? Postoji veliki problem s nasljednikom Luke Modrića: 'On se ne može kontrolirati'

Image
Foto: Profimedia

Real ga je doveo iz Rennesa za 30 milijuna eura i mladić je predstavljen kao nasljednik Luke Modrića

29.10.2021.
9:43
Profimedia
VOYO logo

Premda su cijelo ljeto naganjali Kyliana Mbappea, on na kraju nije potpisao za Real Madrid, ali zato je potpisala tinejdžerska senzacija, mladi Francuz Eduardo Camavinga.

Francuz je stigao u posljednjim trenucima prijelaznog roka i bio je svojevrsna utjeha navijačima Reala koji su očekivali Mbappea, a Real ga je doveo iz Rennesa za 30 milijuna eura i mladić je predstavljen kao nasljednik Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Camavinga brzo se prilagodio i odigrao je nekoliko dobrih utakmica, ali onda se nešto drastično promijenilo i Real s njime sada ima problem. Trener Carlo Ancelotti rekao je kako je Camavinga unio svježinu i mladost u momčad, te da se uvijek šali i smije, te da ne osjeća nikakav pritisak. No, s Camavingom postoji i problem, a to su primijetili i novinari madridskog AS-a.

Image
Foto: Twitter

Camavinga i Perez

Ne može se kontrolirati

AS u tekstu s naslovom "Camavinga se ne može kontrolirati" tvrdi da mladi Francuz ne donosi samo svježinu i mladost, već i neobuzdanost i nemogućnost kontroliranja. Real je u prošlom kolu kiksao protiv Osasune kod kuće i to je bila već druga utakmica u kojoj je Camavinga zamijenjen na poluvremenu. Camavinga je igrao vrlo loše, ali je ujedno bio i pregrub i zaradio je nepotreban žuti karton. Slično je bilo i u utakmici sa Espanolyom te kada je opet zaradio nepotreban karton, a tada je isto igrao podosta nedisciplinirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato je Camavinga igranje od početka protiv Osasune shvatio kao priliku da zamijeni nezamjenjive, ali završilo je tako da se u prvom poluvremenu istaknuo tek grubošću i oštrim startovima. Očito je pretjeranu grubost pokupio u francuskoj ligi, kojoj je to jedan od zaštitnih znakova. Naravno, zbog toga je dobio ono što je već u Realu postalo njegov zaštitni znak - žuti karton. Camavingi je to već četvrti u samo šest prvenstvenih nastupa za Real, od čega je tek tri imao kao prvotimac. Morat će se riješiti ove navike", piše AS.

Camavinga je, inače, drugi najčešće kažnjavani igrač u ligi pet, a karton dobiva svakih 60 minuta u prosjeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo