MADRIĐANI POTPUNO IZGUBILI ŽIVCE: / Predsjednik Reala zaprijetio istupanjem iz španjolske lige!

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Odluka o odgodi utakmice protiv Celte u 21. kolu španjolskog prvenstva razbjesnila je čelnike Real Madrida koji su neizravno čak zaprijetili i istupanjem iz lige.

6.2.2017.
17:15
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Utakmica u Vigu trebala je biti odigrana u nedjelju, ali je odgođena zbog jake oluje koja je poharala taj dio Španjolske i oštetila dio tribina na stadionu Celte. Iz istog je razloga odgođen i dvoboj između Deportiva i Betisa koji se trebao igrati još u petak.

Image
NIŠTA OD UTAKMICE REALA I CELTE: /

Nevrijeme poharalo Vigo i oštetilo stadion, pogledajte kako izgleda

Image
NIŠTA OD UTAKMICE REALA I CELTE: /

Nevrijeme poharalo Vigo i oštetilo stadion, pogledajte kako izgleda

Superliga umjesto Primere

U Realu su frustrirani jer je pred momčadi Zinedinea Zidanea iznimno zgusnut raspored, a na treba zaboraviti da je još ranije odgođena i utakmica protiv Valencije zbog nastupa Madriđana na Svjetskom klupskom prvenstvu. AS piše da je predsjednik Kraljevskog klubaFlorentino Perez zaprijetio osnivanjem europske Superlige i samim time izlaskom iz Primere. Prvi čovjek Reala smatra da se utakmica u Vigu trebala igrati, ali da je samo trebalo zatvoriti oštećeni dio tribina, ili da je dvoboj trebao biti prebačen na neki od obližnjih stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideja Superlige zatvorenog tipa nije nova, već godinama je forsiraju najveći europski klubovi. Ideja je da International Champions Cup, turnir koji na kojem ljeti diljem svijeta nasttupaju najbogatiji klubovi, preraste u Superligu - natjecanje koje bi se igralo tijekom cijele sezone, po uzoru na američke profesionalne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real trenutno vodi u španjolskom prvenstvu s bodom prednosti u odnosu na Barcelonu, ali i s dvije odigrane utakmice manje. Pred madriđanima je 15. veljače i prva utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Napolija, a sada treba nadoknaditi i dvije utakmice manjka u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo