MA KAKAV LIVERPOOL, KAKAV CITY...: / Ova dva kluba puna bivših igrača velikih klubova napravili su pravi festival nogometa u posljednjem kolu Premiershipa

Image
Foto: AP Images
12.5.2019.
18:36
AP Images
VOYO logo

Dok je nogometni svijet s nestrpljenjem isčekivao rasplet engleskog Premiershipa, odnosno borbu Liverpoola i Manchester Cityja za naslov prvaka, rijetki su obratili pozornost na fantastičnu utakmicu koja se odvijala u sjeni.

Na Selhurst Parku, domu Crystal Palacea u jednoj od najnebitnijih utakmica vikenda gledali smo pravi, može slobodno reći, festival nogometa. Palace i Bournemouth kombinirano su zabili osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TO SE ZOVE PEH: Liverpool je prvi klub u povijesti Premier lige kojem se ovo dogodilo

Domaćini su poveli pogotkom otpisanog i pomalo zaboravljenog belgijskog napadača Batshuayija. Strijelac je belgijski reprezentativac bio i drugog pogotka nakon asistencije Wan-Bissake, a autogolom Simpsona Palace je vodio 3:0 nakon malo više od pola sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem prvog poluvremena Lerma je fantastičnim pogotkom koji se ne viđa često dao malo nade Bournemouthu. nekadašnji Liverpoolov igrač Jordon Ibe doveo ih je blizu izjednačenja, no Crystal Palace je odjurio do pobjede od 5:3 golovima Van Aanholta i Townsenda, dok je King postigao još i počasni pogodak za goste.

NEVJEROJATNI PRIZORI IZ LIVERPOOLA I MANCHESTERA: Dame i gospodo, ovo je čista emocija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je ovaj festival pogodaka u posljedenjem kolu bio i festival bivših igrača velikih engleskih klubova. Dvostruki strijelac Batshuayi je bivši igrač Chelseaja, Zaha je igrao za Manchester United, a Townsend za Tottenham. Benteke, Clyne i Ibe bili su igrači Liverpola, a Nathan Ake također je nastupao za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo