'Luki Modriću je nanesena nepravda!'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Novinari uglednog engleskog lista Guardian izabrali su hrvatskog reprezentativca za najboljeg nogometaša Premiershipa ove sezone. 'Jedan od najšarmantnijih nogometaša današnjice.

25.5.2011.
10:31
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš nastavio je nizati lijepa priznanja za odličnu sezonu. Prije nekoliko dana čitatelja portala Goal.com izabrali su Luku Modrića za najboljeg igrača Tottenhama, a novinari uglednog engleskog lista Guardian čak su ga proglasili najboljim u protekloj sezoni Premiershipa.

U izboru za najboljeg igrača elitnog razreda engleskog nogometa hrvatski reprezentativac je odnio pobjedu ispred veznog igrača Blackpoola Charlieja Adama, vratara Manchester Uniteda Edwina van der Sara, stopera iste momčadi Nemanje Vidića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni arhitekt Tottenhamove igre prvo je ime najjače nogometne lige na svijetu za čak četvero od 11 Guardianovih novinara koji su sitnom Hrvatu udijelili čitav niz komplimenata.

"Užitak ga je gledati svakoga tjedna. Nanesena mu je nepravda u izboru Engleskog nogometnog saveza za nogometaša godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od najšarmantnijih nogometaša današnjice i rijedak primjerak razigravača koji igra od šesnaesterca do šesnaesterca."

"Vraća vjeru u nogomet. Podsjeća sve da ta igra još uvijek zna biti lijepa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su samo neki od komentara koji su stajali uz Modrićevo ime, kao obrazloženje ove odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo