LUKA SE OVAKO NEČEMU OD SVOG TRENERA NIJE NADAO: / To zasigurno nije zaslužio; 'Svatko ima pravo na svoje mišljenje'

Image
Foto: Profimedia

Zinedine Zidane nakon pobjede Reala iz Madrida nad Real Sociedadom nije spomenuo ključnog za pobjedu Luku Modrića (34.)

24.11.2019.
9:50
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je sinoć protiv Real Sociedada na Santiago Bernabeu pružio maestralnu predstavu dva puta asistiravši i zabivši fantastičan pogodak, Luka Modrić od svog trenera Zinredine Zidanea na presici nakon susreta nije dobio niti riječi. Da, dobro ste pročitali. Zidane ga nije niti spomenuo.

Image
MODRIĆ JE PONOVNO KRALJ MADRIDA: /

'Oni koji su ga smatrali igrački mrtvim morat će se sad sakriti'

Image
MODRIĆ JE PONOVNO KRALJ MADRIDA: /

'Oni koji su ga smatrali igrački mrtvim morat će se sad sakriti'

'Bili smo spori'

"Loše smo ušli u utakmicu. Ne mislim samo na gol koji smo primili, to se događa, način na koji smo prenosili loptu je bio loš. Bili smo spori i mučili smo se. Onda smo zabili na kraju prvog poluvremena i u drugo ušli puni adrenalina. Možemo biti jako zadovoljni drugim poluvremenom", rekao je Zidane čije riječi prenosi britanski tabloid The Daily Star, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

'Sve smo bolji iz dana u dan, ali...'

"Sve smo bolji iz dana u dan, ali moramo se nastaviti poboljšavati. To pokušavamo svaki put kad igramo, a pokušat ćemo i u utorak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kratkog rezimiranja utakmice, Zidane je komentirao situaciju s velškom nogometnom zvijezdom Garethom Baleom kojem su navijači zviždali. Zidane ga je, bez obzira na njegove ispade tijekom reprezentativnih utakmica s Walesom, pozvao na utakmicu s Real Sociedadom. Nije bilo sumnje da će Balea navijači dočekati zvižducima, ali da će mu baš cijeli Santiago Bernabeu zviždati, nije se moglo baš pretpostaviti. Naime, kad je spiker prilikom predstavljanja ekipa izgovorio ime i prezime Velšanina, uslijedili su žestoki zvižduci oko 60 tisuća navijača Reala koji su ga otpisali zauvijek, kako se nama čini...

Bale na udaru navijača Reala

No, trener Real Madrida zatražio je od navijača da krenu s podrškom Garethu Baleu. Također, u svom pisanju Daily Star također ističe kako je Luka bio ključan za pobjedu, ali Zidane je očito osjećao potrebu više govoriti o Baleu i nekim drugim stvarima, nego o junaku pobjede njegove momčadi. Shvaćamo da je situacija s Baleom zanimljiva novinarima, ali trebao je Zizou makar nešto malo riječi posvetiti najzaslužnijem za bodove protiv Real Sociedada...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

O Baleu i zvižducima

"Puno se prašine i buke podiglo oko Balea. Čestitao sam mu na dobroj utakmici, kao i svim ostalim igračima. Nismo pričali o zvižducima. Svim najboljim igračima to se dogodilo u nekom trenutku, a sada je Baleov red. Ušao je u igru i odigrao sjajno, nema problema među nama", rekao je Zidane pa dodao:

"Ne mogu reći da su zvižduci nepošteni, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nama treba podrška navijača. Bitni smo mi i ono što nama treba da bismo sljedeću utakmicu bili još bolji. Trebaju nam navijači. Sve što Bale želi je biti dio ekipe, što je danas i bio. Nadam se kako se ovo neće ponavljati tijekom sezone", zaključio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real nakon preokreta do pobjede - zbog Luke Modrića!

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 14. kola nogometnog prvenstva Španjolske Real Madrid je na stadionu Santiago Bernabéu protiv Real Sociedada slavio s 3:1. Gosti su poveli u drugoj minuti nakon velika pogreške klupske ikone Sergija Ramosa. Real Madrid je izjednačio u 37. minuti iz prekida.

Slobodni udarac s desnog krila odlično je izveo Luka Modrić, a Karim Benzema je glavom pospremio loptu u mrežu. Početkom drugog poluvremena, u 47. minuti, "kraljevski klub" prelazi u vodstvo. Strijelac je Federico Valverde, a asistent je ponovno Luka Modrić. Fantastičnu partiju Luka Modrić okrunio je pogotkom u 74. minuti, zabivši za 3-1 iz prekrasnog voleja. Osam minuta kasnije trener Zinédine Zidane izvadio ga je iz igre uz ovacije domaćih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo