Luka Modrić postao sportska priča dana!

Sir Alex Ferguson i Luka Modrić osvanuli su u ponedjeljak zajedno na naslovnici Daily Maila!

30.5.2011.
12:17
VOYO logo

'Menadžer Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, počet će ljetno preslagivanje momčadi velikom ponudom od 20 milijuna funti (23 milijuna eura) za Luku Modrića. Iako Manchesteru tek predstoji proslava rekordnog 19. naslova prvaka Engleske, Ferguson već radi nacrt sljedeće sezone i spreman je započeti pregovore s Tottenhamom oko transfera Luke Modrića, igrača kojem se divi već duže vrijeme", piše Daily Mail.

Naime, trenerska legenda navodno je odlučila ostati na klupi Uniteda još točno tri godine, a finale Lige prvaka protiv Barcelone je pokazalo da će Ferguson morati pojačati momčad ako Barçi želi preuzeti poziciju broj 1 u Europi. To je, izgleda, posljednji veliki cilj 70-godišnjeg Škota u njegovoj veličanstvenoj karijeri, kruna svega što je napravio u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku kad United sprema ponudu za napadača Aston Ville Ashleya Younga, dovođenje Modrića trebalo bi značiti da Ferguson smatra kako mora imati veću raznovrsnost i više opcija u napadačkom dijelu igre. U finalu protiv Barcelone, Unitedovi napadači Wayne Rooney, Javier Hernandez, Antonio Valencia i Ryan Giggs, nisu Kataloncima značajnije zaprijetili u ključnim trenucima utakmice, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, navodi se u tekstu, "United će sigurno naići na otpor u pokušaju da odvede Modrića. Također, predsjednik SpursaDaniel Levy prije nekoliko je dana najavio da kub ovog ljeta neće prodati svoje najbolje igrače. Zbog toga će ponuda za Modrića morati dostići barem 20 milijuna eura".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105260369006 arti-201105261099006 arti-201105270894006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo