MODRIĆ PRVI PUT JAVNO PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI U REPREZENTACIJI: /

Njegove riječi će vas oduševiti

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Imam još dosta motiva igrati za reprezentaciju'

7.9.2018.
11:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan VatrenihLuka Modrić sinoć je u Faru predvodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju na prijateljskom susretu protiv europskog prvaka Portugala. Luka je igrao nešto manje od 55 minuta, a portugalska publika ispratila ga je s terena pljeskom. Više o tome možete pročitati - .

Image
PORTUGALCI SE NAKLONILI LUKI MODRIĆU: /

Nevjerojatni prizori u Faru; pogledajte trenutak za pamćenje

Image
PORTUGALCI SE NAKLONILI LUKI MODRIĆU: /

Nevjerojatni prizori u Faru; pogledajte trenutak za pamćenje

'Uvijek sam govorio da ću igrati dok god me budu trebali'

Hrvatska je bila bez ozlijeđenih Rebića, Kramarića,Lovrena, Strinića, koji ima problema sa srcem, i Ivana Rakitića, koji je dobio poštedu za ovu utakmicu. Nadalje, u Faru nisu igrali Ćorluka, Subašić i Mandžukić koji su se oprostili od aktivnog igranja za najdraži dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, hrvatsku javnost zanima hoće li Luka nastaviti igrati za reprezentaciju i time spriječiti još veće osipanje okosnice Vatrenih...

'Nisam vidio razlog da se oprostim'

"Nisam razmišljao o oproštaju. Imam još dosta motiva igrati za reprezentaciju, uvijek sam govorio da ću igrati dok god me budu trebali, dok osjećam da mogu pomoći, a to hvala Bogu još uvijek mogu", rekao je Modrić za Novu TV, koja je prenosila sinoćnju utakmicu Portugala i Hrvatske u Faru i prenosit će sve naredne susrete Vatrenih sljedeće četiri godine, prijateljske, u kvalifikacijama za Euro, sam Euro, kao i susrete u Ligi nacija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam vidio razlog da se oprostim, unatoč tome što smo ostvarili veliki rezultat u Rusiji. Mislim da mogu još pomoći reprezentaciji, kad osjetim da to više nije moguće, sam ću to reći. Zašto odlaziti ako se osjećam dobro? Bez obzira što neki kažu kako je ovo idealan trenutak. Meni je gušt igrati za reprezentaciju, igram uvijek s velikim motivom, presretan sam ovdje, kapetan sam i nisam vidio razloga. Ponavljam, još mogu pomoći reprezentaciji", dodao je Modrić i prokomentirao rušenje negativne tradicije za Hrvatsku protiv Portugala:

'Napokon smo srušili tu lošu tradiciju'

"Napokon smo, eto, srušili tu lošu tradiciju za nas. Postigli smo pogodak i nismo izgubili tako da možemo biti zadovoljni što se tiče rezultata. Mislim da je igra bila dosta solidna za prvu utakmicu nakon Svjetskog prvenstva. Još se svi polako tražimo u formi, a kao što je i izbornik rekao, kroz utakmice ćemo pokušati ostvarivati što bolji rezultat, i to je to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo