NAŠ KAPETAN / Luka Modrić nakon prolaska u osminu finala: 'Svi živimo za ovo'

Image

Infarktnu završnicu gledali smo na utakmici Hrvatske i Belgije. Hrvatska je slavila, a izjavu poslije utakmice dao je Luka Modrić.

1.12.2022.
18:22
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija osvojila je drugo mjesto u skupini F odigravši 0-0 protiv Belgije, a kao prvi su mjesto u osmini finala izborili Marokanci koji su svladali Kanadu s 2-1.

Hrvatska je opasno živjela u drugom poluvremenu, nakon što je bila bolja u prvom, u kojem je Anthony Taylor zbog milimetarskog zaleđa poništio već dosuđeni kazneni udarac za Hrvatsku. U drugom dijelu je Romelu Lukaku pogodio vratnicu i još tri dobre prilike za postizanje pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prolazak u osminu finala komentirao je kapetan Luka Modrić.

"Presretni smo što smo u osmini finala, mislim da smo to i zaslužili po prikazanoj igri. Danas smo igrali jako dobru utakmicu, bilo je trenutaka kada smo teško živjeli. Ostavili smo sve na terenu, od prvoga do zadnjega i svih koji su ušli. Svi živimo za ovo. Ostvarili smo prvi naš cilj, a to je bio prolazak skupine. Pokazali smo danas da možemo igrati protiv bilo koje ekipe i tko god da nam dođe u osmini, neće im biti lako", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo