Luka Modric i drustvo konacno mogu odahnuti

Luka Modric i drustvo napokon mogu odahnuti. Ponajbolji nogometas danasnjice Cristiano Ronaldo igrat' ce u finalu Lige prvaka, potvrdila je to lijecnicka sluzba Real Madrida.

8.5.2014.
18:14
VOYO logo

I to je velika vijest za Madridane uoci finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida koje je na rasporedu 24. svibnja u Lisabonu. Ronaldo je ove sezone vec pauzirao zbog ozljede zadnje loze, na posljednjem treningu uoci dvoboja s Valladolidom takoder je imao problema, ali je ipak odlucio nastupiti jer je uoci te utakmice madridski sastav jos uvijek bio u igri za osvajanje spanjolskog naslova.

Ali, na samom pocetku utakmice, sjajni Portugalac je vec nakon prvog jaceg sprinta osjetio zatezanje u misicu te je odmah zatrazio izmjenu, kako se ne bi jos jace ozljedio. Real bez njega nije mogao do pobjede protiv Valladolida (1:1) i san o naslovu prvaka za sezonu 2013/14 ostao je samo san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/wnvGfifSpvo

Medutim, san o velikom peharu "sa usima" Lige prvaka jos uvijek je aktualan. I sada sa Ronaldom sanse "Kraljevskog kluba" ce biti neusporedivo vece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo