NIJE DOBRO / Ogroman udarac za Dinamo: Modri u uzvratu protiv Seville neće moći računati na ponajboljeg igrača?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je izgubio prvu utakmicu protiv Seville rezultatom 3:1 i došao nadomak ispadanja iz Europe

19.2.2022.
8:23
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu play-offa Europske lige nogometaši zagrebačkog Dinama u četvrtak su na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan izgubili od Seville s 1-3 i došli na korak do ispadanja iz Europske lige.

Image
GORAN VLAOVIĆ /

Što se, u stvari, dogodilo protiv Seville? 'To što je Dinamo radio je apsolutno bilo nepotrebno'

Image
GORAN VLAOVIĆ /

Što se, u stvari, dogodilo protiv Seville? 'To što je Dinamo radio je apsolutno bilo nepotrebno'

Sevilla je povela u 13. minuti golom Ivana Rakitića iz jedanaesterca. Izjednačio je Mislav Oršić u 41. minuti, a nažalost domaćin je do kraja poluvremena okrenuo rezultat s dva gola. Lucas Ocampos je u 44. zabio za 2-1, a dvije minute kasnije Anthony Martial je pogodio za 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri u dvoboju protiv Seville nisu mogli računati na nastup ključnog igrača u svojoj momčadi, veznjaka Luke Ivanušeca, a iz Dinama su objasnili da je izostao zbog problema s ozljedom.

"Ivanušec je nakon utakmice protiv Gorice osjetio bol u aduktoru te je podvrgnut intenzivnom terapijskom programu s ciljem da nastupi protiv Seville. Međutim, nakon jučerašnjeg treninga bilo je jasno da unatoč svim naporima medicinske službe i velikoj želji, volji i trudu Luka još uvijek osjeća posljedice ozljede te neće moći nastupiti", poručili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Modri su se u petak vratili iz Seville i očekuje ih utakmica s Lokomotivom u nedjelju u HNL-u, a Sportske novosti su objavile da Ivanušec neće moći zaigrati niti u tom susretu, ali ni u uzvratnoj utakmici protiv Seville koja se igra sljedećeg četvrtka"

"Modri veznjak i hrvatski reprezentativac ima problem s trbušnim zidom. Taj problem nije od jučer. Njemu se to periodički ponavlja. Luka je iznimno eksplozivan, pa mu nakon određenog broja utakmica, dolazi do upala. Ivanušec sigurno neće igrati protiv Lokomotive u nedjelju, ali kako sada stvari stoje, neće ga biti niti na uzvratu protiv Seville", objavile su SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo