LUDA IGRA SUDBINE: / U Berlin ne idemo kao turisti

Juventus je opet u finalu Lige prvaka. Susa je trajala 12 godina, a kao i te vec davne 2003. godine u polufinalu su Talijani izbacili madridski Real.

13.5.2015.
23:20
VOYO logo

Tada su Juventus predvodili velikani poput Del Piera, Trezegueta i Nedveda, a na golu je i danas - Gianluigi Buffon. Juventusova legenda na zalazu karijere ce zaigrati jos jedno finale. Na ledima mu je 38 godina, sumnjamo da ce opet doci u priliku.

"Luda igra sudbine", rekao je nakon utakmice vratar talijanskog prvaka i istaknuo: "U Berlin necemo otici kao turisti u razgledavanje. Ta utakmica nam znaci sve. Iznimno sam ponosan na svoje suigrace i ovu momcad koja raste i postaje sve bolja. U karijeri nemate previse prilika zaigrati u finalu Lige prvaka, zato cemo i dati sve od sebe da osvojimo trofej."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

S druge strane Sergio Ramos je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislio sam da cemo proci u finale kad samo zabili prvi gol. Imali smo i sanse zabiti jos koji gol u prvom poluvremenu. Nismo zabili i Juventus nas je kaznio. Kada smo primili gol, mentalno smo pali", kazao je branic Reala i istaknuo:

"Iz svakog poraza moras izvuci pouke, tako cemo i sada. Iz poraza naucis vise nego iz pobjede. Moramo igrati bolje i prikazati vise. Ovaj neuspjeh boli, ali to je nogomet. Hvala navijacima, osjetila se njihova podrska na terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo