LOVRIĆ SRUŠIO HAJDUK I PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI: / 'Do tada sigurno ne idem nikuda'

Image

Istra 1961 će u polufinalu ugostiti branitelja naslova Rijeku, a Dinamo će biti domaćin Gorici

16.3.2021.
21:03
VOYO logo

Nogometaši Gorice po prvi put u klupskoj povijesti plasirali su se u polufinale Hrvatskog kupa pobijedivši na svom terenu splitski Hajduk s 3-0 (1-0) u dvoboju četvrtfinala odigranom u utorak.

Dvostruki strijelac za Goricu bio je najbolji klupski strijelac Kristijan Lovrić u 9. i 82. minuti, a za konačnih 3-0 u 89. minuti pogodio je Liberijac Sylvanus Nimely koji je bio asistent kod drugog pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da će biti teško nakon što smo se potrošili u subotu, kada smo 'utakmicu s mudima' odigrali mi i Hajduk. Nakon frustrirajućeg promašaja u subotu, gdje sam neobjašnjivo falio, danas se okrenulo, vratilo i stvarno smo svi sretni i ponosni. Ovo je povijesni uspjeh, velika partija i pobjeda. Znamo kome idemo u polufinalu, najboljoj momčadi u Hrvatskoj. Smatram da ovo nije limit Gorice, možemo još više. S Lovrićem ili bez njega? Sigurno s Lovrićem. Ne idem nikuda dok ne dođu europska natjecanja", kazao je junak utakmice.

Image

16.03.2021.,Velika Gorica - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, HNK Gorica - HNK Hajduk.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

"Sretan sam i ponosan jer smo na terenu napravili sve što smo se dogovorili. Sada je vrijeme da se malo proveselimo, polufinale s Dinamom je još daleko, a u nedjelju imamo prvenstveni ogled s njima, koji je za nas jednako važan", poručio je trener Gorice Siniša Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji igrači su dali sve što su mogli i odigrali dobru utakmicu, ali ništa nam nije išlo kako smo željeli. Ispričavam se u ime njih što smo poraženi. Okrećemo prvenstvu. Znam što radim i napravili smo pomak u ova dva mjeseca, a vjerujem da ćemo nastaviti u dobrom pravcu i da će doći i bolji rezultati koje Hajduk zaslužuje", rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo