LOVRENA ĆE PROGANJATI INTERVJU KOJI JE DAO PRIJE DERBIJA: /

Vatreni je opet na udaru, a ove mu riječi nisu nimalo pomogle

Image
Foto: AFP

Lovren se uoči utakmice hvalio sjajnom formom, a na kraju je ispao tragičar velikog derbija.

11.12.2017.
9:47
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren ponovno je na meti žestokih kritika sa svih strana. Njegov je Liverpool u gradskom derbiju protiv Evertona u 16. kolu Premier lige odigrao 1-1, a gosti su do izjednačenja došli u 77. minuti iz jedanaesterca koji je skrivio upravo Lovren.

LOVREN SKRIVIO JEDANAESTERAC, NAVIJAČI GA RAZAPINJU! ‘Najveći misterij svih vremena je kako je on profesionalni nogometaš’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
LEGENDA JE IZBEZUMLJENA, ROONEY OTKRIO KAKO MU JE LOVREN POMOGAO: /

'Pa nije mu ovo prva utakmica u životu'

Image
LEGENDA JE IZBEZUMLJENA, ROONEY OTKRIO KAKO MU JE LOVREN POMOGAO: /

'Pa nije mu ovo prva utakmica u životu'

Kritike Nevillea i Carraghera

Hrvatski stoper je u kaznenom prostoru odgurnuo Dominica Calvert-Lewina, a premda se nije radilo o žestokom prekršaju, Lovren je ipak bio vrlo neoprezan. Bespotrebno je išao rukama na suparničkog igrača i sudac utakmice Craig Pawson nije imao nikakve dvojbe da se radi o kaznenom udarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su na društvenim mrežama ekspresno uzeli Lovrena na zub, posebno zato što mu to nije prva pogreška ove sezone. Kritizirali su hrvatskog reprezentativca i brojni stručni komentatori poput Garyja Nevillea i Jamiea Carraghera, a ni mediji nisu imali previše milosti.

'Puno sam zreliji, dajem savjete'

Da priča za Lovrena bude gora, poput bumeranga su ga pogodile riječi koje je izrekao u intervjuu prije utakmice. Za službenu stranicu svoga kluba izjavio je kako igra u najboljoj formi u dosadašnjoj karijeri na Anfieldu, a mnogi su se tih riječi sjetili nakon derbija Merseysidea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno sam zreliji tako da dajem savjete mlađim igračima, govorim im što da rade na terenu i ponekad sam im poput starijeg brata. Osjećam odgovornost, ali to je pozitivna odgovornost. Osjećam da sam u najboljoj formi otkad sam u Liverpoolu i nadam se da ću još četiri ili pet godina ostati ovdje i biti na najvišoj razini, uživati u svakoj utakmici", rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo