DIVI MU SE

LOVREN O SVOM TRENERU: ‘Klopp je dokazao kakav je čovjek kad mi je kći bila bolesna’

U subotu će Liverpool proslaviti prvih godinu dana zajedničkog druženja Jürgena Kloppa, menadžera kluba, i njegove momčadi. Kakav je dojam njemački stručnjak ostavio na sastav za Express je pričao Dejan Lovren.

Branič hrvatske nogometne reprezentacije i kluba s Anfielda ustvrdio je da Klopp nije samo sjajan trener, već i jednaka takva osoba izvan nogometnih terena.

“On je perfekcionist i svi bi željeli biti poput njega. Tijekom treninga želite biti savršeni, a onda i dati sto posto na samom terenu. Sjajno je vidjeti i kako pun žara stoji pored linije. Pun je emocija i pokazuje ih u svakom dijelu utakmice. Mnogo sam toga od njega naučio, ali on nije samo dobar trener već i je dobar čovjek”, kazao je Lovren i otkrio što ga je ponukalo da to izjavi:

“Nikada neću zaboraviti da mi je dao nekoliko slobodnih dana kada mi je kći bila bolesna i u bolnici. Bila joj je potrebna operacija. To je bilo u vrijeme gostujuće utakmice protiv Augsburga u veljači, a on mi je rekao: ‘Idi u Hrvatsku. Budi sa svojom kćeri.’ Takvo je što igračima vrlo važno. Tada je pokazao kakav je čovjek.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr