'NARAVNO DA MOŽEMO DO FINALA' / Lovren Englezima predstavio Vatrene: 'Nitko nas ne smatra favoritima i drago mi je zbog toga. Tada smo najbolji...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska prvu utakmicu na Europskom prvenstvu igra u nedjelju s Engleskom

10.6.2021.
17:39
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac koji igra za ruski Zenit Dejan Lovren dao je veliki intervju za engleski Sky Sports u kojemu je progovorio o nadolazećem Europskom prvenstvu.

Image
AMERIKANCI SE NAKLONILI VATRENIMA /

Hrvatski dresovi proglašeni najljepšima na Europskom prvenstvu

Image
AMERIKANCI SE NAKLONILI VATRENIMA /

Hrvatski dresovi proglašeni najljepšima na Europskom prvenstvu

Hrvatska prvu utakmicu na Euru igra protiv Engleske, reprezentacije koju je svladala u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018., a od tada s "Tri lava" odigrala još dvije utakmice u Ligi nacija (0:0 u Rijeci i poraz na Wembleyju 2:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što nas se sne smatra favoritima i nitko na nas ne računa i mislim da ćemo biti najbolji u takvoj situaciji. No, sve ovisi o malim detaljima, onako kako se dogodilo 2018. na Svjetskom prvenstvu. Važno je kakva će biti atmosfera, kakve će biti prva i druga utakmica. Vidjet ćemo gdje će na to odvesti. Mi samo želimo krenuti i uživati u ovom putovanju s reprezentacijom", rekao je na početku Lovren.

Vatreni u novom sastavu

Branič Vatrenih zatim je odgovorio na pitanje može li Hrvatska do finala na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da može, mi znamo kako je to ići do kraja i želimo biti tamo s najboljima", odgovorio je pa nastavio:

"U posljednje dvije-tri godine promijenili smo puno igrača, ali mislim da mlađa generacija shvaća da u reprezentaciji bez napornog rada ne možete postići puno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zastrašujući' Englezi

Lovren se zatim osvrnio na prvog protivnika, reprezentaciju Engleske.

"Engleska ima nevjerojatno talentirane igrače u svojoj momčadi. Kad pogledate sve igrače i kako igraju u ovom trenutku, ta momčad je poprilično zastrašujuća. Ali morate se sjetiti da Hrvatska također ima velike igrače koji su u sjajnoj formi. Mislim da je ovo individualno najbolja sezona jer smo osvojili puno trofeja. Tu su Modrim,iz Reala, Vrsaljko iz Atletica i Kovačić koji je s Chelseajem osvojio Ligu prvaka, bit će zanimljivo vidjeti kako će izgledati utakmica s Engleskom", rekao je pa za kraj prokomentrirao još jednog protivnika Vatrenih na Euru, Škotsku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako su nam slični jer igraju sa srcem. Uvijek daju 100 posto od sebe, čak i ako im ne ide. To rade do posljednje minute i definitivno su snažna ekipa."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo