LOVREN DOBIO NOVOG SUIGRAČA: / Liverpool doveo treće najskuplje pojačanje u povijesti kluba

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

U nastojanju da se sljedeće sezone uključi u borbu za naslov u Premier ligi Liverpool nastavlja popunjavati momčad, a za najnovije je pojačanje iskrcao pravo bogatstvo.

28.6.2016.
13:59
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Kao što je to već postalo uobičajeno posljednjih godina, Liverpool je nastavio kupovati u Southamptonu. Iz tog je kluba doveo Lovrena, Lamberta, Lallanu i Clynea, a ovog je utorka potvrdio i dolazak Sadija Manea (24) koji je potpisao petogodišnji ugovor s Redsima.

United odustao

Za senegalskog krilnog napadača je plaćena odšteta od 36 milijuna eura čime je postao treće najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Skuplji su bili jedino Andy Carroll i Christian Benteke koji se na Anfieldu baš i nisu proslavili. Prije Manea ovog su ljeta u momčad Jürgena Kloppa sletjeli i Marko Grujić iz Crvene zvezde, Joel Matip iz Schalkea i vratar Loris Karius iz Mainza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mane je prije Southamptona igrao za Metz i Red Bull Salzburg, a tijekom prošle ga je godine dvaput neuspješno pokušao dovesti Manchester United. Crveni vragovi su u međuvremenu odustali, ali je u priču uskočio Liverpool i relativno brzo okončao posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo