LJUTITI KLOPP NAKON DRAMATIČNOG PORAZA: / 'Neozbiljno je tako primiti pogodak u posljednjim sekundama utakmice'

Image
Foto: AFP, JOSE JORDAN

Jürgen Klopp, trener Liverpoola Dejana Lovrena, nije najbolje primio poraz u jučerašnjoj prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige protiv Villareala na Madrigalu (1-0).

29.4.2016.
8:44
AFP, JOSE JORDAN
VOYO logo

Njemački trener je za vrijeme dvoboja u Španjolskoj pokazivao dva lica. Malo se smješkao, malo ljutio i negodovao, a nakon dvoboja bio je prilično rječit. Jako ga je naljutio primljeni pogodak Adriana u 92. minuti susreta, čovjeka koji je u drugom poluvremenu ušao s klupe i na kraju donio pobjedu svojoj momčadi.

Konačno pobjeda Žute podmornice nad jednom od engleskih momčadi

Villarreal u zadnjih deset utakmica protiv engleskih klubova nije znao za slavlje, a Jürgen Klopp nikad nije pobijedio neku španjolsku momčad u Španjolskoj. U četvrtak navečer se to promijenilo, barem što se tiče negativnog niza Španjolaca. No, Klopp je ostao kratkih rukava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljutit sam, ne mogu nikako prihvatiti primljeni pogodak u sudačkoj nadoknadi. Neozbiljno je primiti pogodak iz kontranapada u posljednjim sekundama dvoboja. Ali dobro, to je tek prva utakmica. Sad oni moraju doći na Anfield, a mi znamo koliko smo moćni pred svojim navijačima. U susretu smo imali dobrih trenutaka, branili smo se prilično dobro. Nije još ništa gotovo", kazao je nakon dvoboja Jürgen Klopp, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da smo imali dovoljno igrača pred našim golom ovo se ne bi dogodilo'

"Da smo imali dovoljno igrača pred našim golom ovo se ne bi dogodilo. No, primili smo pogodak nakon jedne duge lopte koja je preletjela Kolo Tourea. Iskreno, ne znam gdje je u toj situaciji bio Alberto Moreno, a to je bila jedina veća pogreška moje momčadi u ovom dvoboju. I oni su odmah zabili. Ali, svi vjerujemo u finale. Na Anfieldu će se igrati sasvim drugačija utakmica."

I Kolo Toure, jedan od krivaca za pogodak Villareala, prokomentirao je utakmicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/52xa

"Bilo je to odlično dodavanje koje smo mi u finišu utakmice morali bolje braniti. No, sada moramo biti pozitivni, spremiti se za uzvratni dvoboj. Imali smo svojih prigoda, vjerujem da ćemo na Anfieldu biti precizniji. I protiv Borussije Dortmund smo pokazali kako nas se nikada ne smije otpisati. Znamo da možemo do finala, samo moramo svi zajedno vjerovati u takav ishod. Moramo izvući pouke iz ove utakmice, pa na Anfieldu zaigrati kao protiv Borussije Dortmund."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ništa još nije gotovo'

Jedan od najboljih pojedinaca susreta u redovima Liverpoola bio je vratar Simon Mignolet, koji je imao nekoliko zapaženih intervencija.

"Mislim da smo odigrali dobar dvoboj. Svi su sada svjesni kvalitete Villarreala, ali i mi smo imali nekoliko izrazitih prigoda. Nikako ne možemo biti sretni konačnim ishodom. Ali, ništa nije gotovo, znamo da na Anfieldu možemo ostvariti pozitivan rezultat. Ovo je bila 'taktička utakmica', Villarreal je vrlo snažna i čvrsta momčad. Ali, ponavljam, pred svojim smo navijačima spremni za velike stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo