LJUBIMAC NAVIJAČA PORUČIO ČAČIĆU: / 'Izborniče, malo ste zakasnili. Zašto mi odmah niste ponudili oproštaj?'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Ivica Olić prošlog tjedna se emotivnim pismom oprostio od hrvatske reprezentacije za koju je igrao 14 godina.

9.3.2016.
14:48
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Štoviše, Olić čak nije odgovarao na Čačićeve poruke na mobitel, dok je s medijima uredno komunicirao. U razgovoru za Novi list, 36-godišnji napadač koji ove sezone ima mizernu minutažu u HSV-u, pojasnio je razloge takvog postupka.

'Ne želim se opraštati još jednom u Osijeku'

"Sve sam rekao u pismu. Odluka o oproštaju bila je vrlo teška za mene. I što bih sada trebao, sve još jednom prolaziti u Osijeku", pita se Olić kojega je zaboljelo ponašanje izbornika Čačića koji očito ne donosi sam odluke u vođenju reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam korektan i najprije izborniku priopćio da se opraštam. Zašto mi odmah, na kraju toga razgovora, nije ponudio da se oprostim u Osijeku? Ispada da su tek poslije, nakon svih mojih intervjua, kad su shvatili da me narod puno više cijeni, odlučili ponuditi mi dostojan oproštaj", razmišlja Olić i poručuje Čačiću:

U Rusiji pokazao koliko 'cijeni' Olića

"Izbornik je malo zakasnio. Uostalom, sve je rekao na prijateljskoj utakmici s Rusijom, kad sam tjedan dana trenirao i na kraju nisam odigrao ni minute, jedini od svih igrača. Toliko o tome koliko me cijeni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić ipak planira oproštajnu utakmicu, na kraju karijere.

"Na kraju sezone ću donijeti odluku. A kad jednog dana budem objavio kraj karijere, sam ću si organizirati oproštaj, navjerojatnije u Hamburgu, s najdražim suigračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo