LIVERPOOL SLAVIO NA KRILIMA ČUDESNOG SALAHA: / Redsi dočekuju Božić na vrhu, objavljen podatak koji bi mogao zabrinuti navijače

Image
Foto: AFP

U posljednjih deset godina samo dvije momčadi nisu uspjele osvojiti naslov nakon što su za Božić bile vodeće. Riječ je o onim Liverpoolovim iz 2008-09 i 2013-14.

21.12.2018.
23:09
AFP
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola povećali su svoju prednost na vrhu ljestvice engleskog prvenstva na četiri boda ispred drugog Manchester Cityja zahvaljujući 2-0 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Wolverhampton Wanderersa u prvoj utakmici 18. kola.

Strijelci za novu pobjedu "redsa" bili su Salah (18) i Van Dijk (69), na asistenciju Egipćanina. Od početka prošle sezone Salah je asistirao i zabio u osam različitih prvenstvenih utakmica za Liverpool, što nikome u Engleskoj nije uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Lovrenu 90 minuta

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool koji sada ima 48 bodova, branitelj naslova Manchester City, koji će u subotu ugostiti Crystal Palace, je drugi sa 44 boda, dok je Tottenham Hotspur treći sa 39 bodova.

Wolverhampton je sedmi sa 25 bodova, jednim manje od šestog Manchester Uniteda, a jednim više od osmog Evertona i devetog West Ham Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo