LIVERPOOL PRIPREMIO 100 MILIJUNA EURA ZA NJEGA: / Klopp kreće po sunarodnjaka s ponudom koja predstavlja klupski rekord

Image
Foto: AFP

Spominjalo se da ga u svojim redovima žele vidjeti i u Real Madridu

27.3.2018.
19:38
AFP
VOYO logo

Liverpool je spreman oboriti klupski rekord i platiti 100 milijuna eura za napadača Leipziga Timu Wernera (22), objavili su u utorak britanski mediji.

Iako ima jedan od najboljih napada u Europi, kojeg čine Sadio Mane, Roberto Firmino i Mohamed Salah, trener Jürgen Klopp želi pod svaku cijenu dovesti i Wernera, koji briljira u dresu Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Werner je u 56 nastupa za Leipzig zabio 32 gola. Ugovor sa njemačkim prvoligašem veže ga do ljeta 2020. godine, a i sportski direktor kluba Ralf Rangnick ističe da ga nemaju namjeru prodati. Werner zasad odbija govoriti o tome hoće li preseliti u Liverpool, ali mediji tvrde da je trener Klopp već kontaktirao sa njegovim menadžerom Karlheinzom Forsterom.

Smeta ga buka

Wernera na svom radaru ima i Real Madrid, no upitno je hoće li se išta u tom smjeru dogoditi, a sve zbog bizarnog razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dvoboja između Bešiktaša i Leipziga igranoj u Ligi prvaka Werner je morao biti zamijenjen zbog prevelike buke na stadionu koja mu je smetala i izazvala mu napadaj panike. Taj 21-godišnji napadač nakon toga je prošao velik broj testova koji nisu ništa pokazali, a situacija se nakon ovog slučaja više nije ponovila.

Na nekim je utakmicama nosio i čepiće za uši kako bi spriječio ponavljanje tog nemilog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo