POZNATA I CIJENA / Šok u Madridu: Liverpool ozbiljno zagrizao za prvotimca, odlazi jedan od najboljih igrača?

Image
Foto: Profimedia

Ovoga ljeta očekuje se rekordan broj transfera vrijednih preko 100 milijuna, a ovaj bi mogao biti jedan od njih

27.6.2023.
22:19
Profimedia
VOYO logo

Dolazak Jude Bellinghama donijet će promjene u veznom redu Real Madrida, koji će se morati odreći jednog od dosadašnjih stupova u sredini terena. Prema pisanju španjolskih medija to bi mogao biti Federico Valverde za kojeg postoji ozbiljan interes Liverpoola.

Image
NAKON 14 GODINA /

Kane sve bliže odlasku iz Engleske: Dogovorio je osobne uvjete, ali Tottenham traži 100 milijuna

Image
NAKON 14 GODINA /

Kane sve bliže odlasku iz Engleske: Dogovorio je osobne uvjete, ali Tottenham traži 100 milijuna

Prema pisanju španjolskog "El Nacionala", Redsi su ozbiljno zainteresirani za urugvajskog veznjaka te su za njegov transfer ovog ljeta spremni izdvojiti čak 90.000.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid nakon dovođenja Bellinghama ima gužvu u veznom redu, budući da uz dugogodišnje nositelje igre Luku Modrića, koji je u ponedjeljak produljio ugovor na još godinu dana, i Tonija Kroosa na poziciji centralnog veznog igrača, tu su i Eduardo Camavinga, Aurélien Tchouaméni, Dani Ceballos i spomenuti Valverde.

Budući da Kraljevski klub ovog ljeta želi dovesti i Kyliana Mbappea, što nije nimalo jeftina investicija, dobro bi im došla financijska injekcija u vidu prodaje jednog prvotimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo lako bi to mogao biti Valverde čija se tržišna cijena prema Transfermarketu procjenjuje na 100.000.000 eura. Njegovom prodajom Madrid bi praktički vratio novac uložen u Bellingham, koji će postati novi nositelj veznog reda, te omogućio klubu nova velika ulaganja na ljetnoj tržnici.

Podsjećamo, jedan od klubova koji je ljetos želio Bellingham bio je Liverpool, kojem je prioritet dugoročno angažirati pouzdanog veznog igrača, ali je engleski reprezentativac iz Dortmunda na kraju prešao na Santiago Bernabeu za 103.000.000 eura, plus bonusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valverde je u Realu od 2017. godine i od tada je za najtrofejniji europski klub upisao 204 nastupa, zabivši 18 golova i 15 asistencija. Trenutno je jedan od najcjenjenijih "box to box" igrača na svijetu.

Zanimljivo, Liverpool je navodno u ušao u utrku baš s Realom za Mbappea, a vidjet ćemo hoće li ovoga puta uspjeti dobiti željenog igrača prije španjolskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo