PRILIČNO SAMOPOUZDANO / Livakoviću prijeti suigrač: 'Nadam se da ću mu baš ja zabiti'; Montella: 'Imamo plan za Hrvatsku'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatska će sutra od 20.45 prvi put zaigrati na velebnoj Opus Areni u Osijeku, a s druge strane stajati će Turska

11.10.2023.
19:18
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska će sutra od 20.45 prvi put zaigrati na velebnoj Opus Areni u Osijeku. U jednoj od ključnih utakmica kvalifikacija za Euro s druge strane stajati će Turska, a njihov novi izbornik Vicenzo Montella najavio je okršaj protiv Vatrenih.

Image
NAJAVILI TURSKU /

Modrić: 'Od pojedinaca očekujemo da iskoriste priliku'; Dalić: 'Petković i Juranović su prevelik rizik'

Image
NAJAVILI TURSKU /

Modrić: 'Od pojedinaca očekujemo da iskoriste priliku'; Dalić: 'Petković i Juranović su prevelik rizik'

"Možda vam se čini da je Hrvatska težak protivnik za početak mandata na klupi Turske, ali ja vjerujem u svoje igrače. Nastojat ćemo na terenu pokazati nacionalni ponos i želju koje igrači nose u sebi. Imali smo jako malo vremena za pripreme, ali imamo plan. Rekao sam igračima da na terenu želim vidjeti drugačiju Tursku od one koju ste dosad gledali", rekao je Montella pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

"Turska i Italija su države od velike povijesne važnosti za svijet, ta važnost seže tisuću godina unatrag. To su također države koje su kulturološki bliske. Kao Talijan, naravno da sam sretan što vodim ovakvu reprezentaciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Image

U sastavu gostujućeg izbornika Vincenza Montelle očekuje se 28-godišnji ofenzivac Fenerbahčea Irfan Can Kahveci koji je od ovog ljeta suigrač Dominika Livakovića u istanbulskom velikanu. U najavi utakmice za turske medije Kahveci je spomenuo i šale koje je zbijao s našim reprezentativnim golmanom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nam je najvažnija utakmica u grupi. Nažalost, izgubili smo bodove protiv Armenije. Livaković i ja smo pričali u Istanbulu. Rekao sam mu da uspori malo. Rekao mi je da neka bude neriješeno. Sjajan je golman, ali i još bolji čovjek. Nadam se da ću ga baš ja sutra savladati."

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo