Pogledajte kako Barça slavi Messijev potpis

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi (25) potpisao je i službeno produljenje ugovora s Barcelonom, koje ga veže za klub sa Camp Noua do lipnja 2018. godine.

7.2.2013.
18:38
VOYO logo

Messi je tako išao stopama klupskog kapetana i dokapetana Carlesa Puyola i Xavija Hernandeza koji su produljili svoje ugovore prošlog mjeseca.

"Nakon Puyola i Xavija ovog je poslijepodneva bio red na Lea Messija. Argentinska je zvijezda u pratnji oca potpisala produljenje do 30. lipnja 2018. Ugovor je potpisan u nazočnosti predsjednika Sandra Rosella, potpredsjednika Josepa Marije Bartomeua i sportskog direktora Andonija Zubizarrete", stoji u Barceloninom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom Messijevom ugovoru ista je odštetna klauzula kao u prethodnom te iznosi 250 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2012. godini omaleni je Argentinac, podsjećamo, srušio rekord po broju postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini. Zabio je 91 gol i tako nadmašio učinak Gerda Müllera od 85 pogodaka iz 1972. godine. Da Messi ne namjerava nimalo popustiti svoj ritam u paranju suparničkih mreža pokazao je i ove godine zabivši deset golova u osam nastupa dosada.

"Ne mogu zamisliti kakav će Messi biti 2018. godine, ali sjajna je vijest za Barcelonine navijače što ostaje. Messi je najbolji svjetski igrač i ako se ništa ne dogodi, bit će najbolji ikad. Mi ćemo nastojati da se osjeća ovdje čim ugodnije. Bio sam nekoć dovoljno nesretan da sam igrao protiv njega, ali sad sam ovdje i oduševljen sam što mi je suigrač. Nikad nisam vidio nekoga sposobnog napraviti stvari koje on može", izjavio je lijevi bek Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije Jordi Alba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo