TALIJANSKI MEDIJI MANDŽUKIĆA STAVILI NA STUP SRAMA: / Ovako žestoke kritike još nije morao trpjeti

Image
Foto: AFP, Miguel MEDINA

Mediji ga uzeli na zub nakon kobne pogreške i gubitka bodova

3.2.2019.
9:25
AFP, Miguel MEDINA
VOYO logo

Nogometaši Juventusa vodili su 2-0 i 3-1, ali nisu uspjeli pobijediti Parmu pred svojim navijačima u utakmici 22. kola talijanskog prvenstva, jer su gosti s dva pogotka Gervinha uspjeli izvući bod i odigrati 3-3. Krivac za posljednji pogodak Parme i gubitak dva boda bio je Mandžukić.

"Mandžukić 6 – Paradoksalno je da napadač pogriješi na svojoj polovici u posljednjim sekundama. Nakon odlično odigrane utakmice, sjajnog ubačaja za Ronalda i 3:1, naivni Mandžukić je u 93. minuti poklonio loptu Parmi za izjednačenje i time sve uništio. Upropastio je savršenu utakmicu", konstatira TuttoMercato.web.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žrtvovao se za momčad

"Dobio je romantični pljesak navijača nakon povratka od ozljede. I ponovno je otvarao prostore za Ronalda, žrtvovao se za momčad... Ali u tim posljednjim sekundama nije bio lucidan i napravio je grešku iz koje je Parma stigla do 3:3.", dodaje isti medij.

"Mandžukić 5,5 – Njegov povratak na teren odmah je pokazao koliko je važan za Juve i Ronalda. I ne samo zbog asistencije za treći gol na utakmici. Međutim, pogreška za 3:3 pokvarila je utisak o njegovom nastupu protiv Parme", ocjenjuje Eurosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo