ŠTO SE TO DOGAĐA U JUVENTUSU: / Dybala pobjegao u svlačionicu, Allegri zbija šale na njegov račun

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih igrača Juventusa ne čini se zadovoljnim tretmanom koji dobiva

3.2.2019.
13:09
AFP
VOYO logo

Juventus je sinoć na svom terenu remizirao s Parmom rezultatom 3:3 jer su gosti u posljednjim minutama utakmice uspjeli doći do boda. Stara dama je imala vodstvo od 3:1, ali su na kraju to uspjeli prokockati.

Junak Parme bio je Gervinho koji je uspio postići dva gola, a za remi je pogodio u posljednjim sekundama kada je veliku grešku napravio Mario Mandžukić. Mnogi su bili iznenađeni što je Massimiliano Allegri odlučio da Paulo Dybala ostane na klupi te argentinski napadač uopće nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri ga nije ni vidio

Posljednju izmjenu Allegri je napravio u 85. minuti kada je Bernardeschi izašao zbog ozljede, a umjesto njega ušao je Emre Can. Dybala se zagrijavao do tog trenutka, ali kada je vidio da neće igrati nije se vraćao na klupu već je odmah otišao u svlačionicu.

Jasno je da je Argentinac bio ljut što nije igrao ovaj susret, a Allegri je pokušao nakon utakmice to prokomentirati uz dozu humora. "Nisam ga čak ni vidio, niti sam znao da je to učinio. Možda mu je bilo hladno pa je otišao ranije u svlačionicu", rekao je trener Juventusa nakon remija protiv Parme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo