RAKITIĆEVA JASNA PORUKA BARCELONI: / 'Ako u klubu nisu zadovoljni sa mnom...'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Ugovorno je Rakitić za Barcelonu vezan do ljeta 2021. godine

1.4.2019.
12:45
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Deset bodova prednosti na vrhu ljestvice španjolskog nogometnog prvenstva u odnosu na Atletico Madrid zadržali su nogometaši Barcelone 2-0 pobjedom protiv Espanyola u subotnjoj utakmici 29. La Liginog kola. Lionel Messi je bio taj koji je tresao mrežu suparnika, a Ivan Rakitić među onima koji su impresionirali svojom izvedbom u toj utakmici.

Odličan protiv Espanyola

El Mundo Deportivo tako navodi da je hrvatskom veznjaku nedostajao samo pogodak da se može reći kako je odigrao savršenu utakmicu nakon što je dominirao sredinom terena, imao 134 dodira lopte i 97 točnih dodavanja. Ima tu još statističkih podataka koji potvrđuju Rakitićevu dobru igru, a spomenuti izvor navodi i jednu znakovitu njegovu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je se Rakitićevo ime veže uz mnoge jake europske klubove pred početak ljetnog prijelaznog roka nogometaša. Zna se i da uživa u Barceloni, ali da bi volio da mu čelništvo kluba revidira neke brojke u ugovoru, a upravo u tom smjeru išlo je i ono što je nakon utakmice rekao veznjak bez kojeg trener Ernesto Valverde ne zamišlja udarnu Barceloninu momčad.

On samo želi uživati

"Ono što ja želim je i ono što radim, uživati na terenu. Drago mi je što su mi suigrači došli čestitati nakon utakmice, to je ono što mene zanima", priznao je Rakitić te prokomentirao glasine koje ga odvode iz kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je klub zadovoljan onime što radim, razgovarat ćemo. Razgovarat ćemo na drugačiji način ako u klubu nisu zadovoljni. I to je to.Ali, rekao sam puno puta, jako sam sretan što sam u Barceloni i nadam se ovdje ostati još mnogo godina."

Ugovorno je Rakitić za Barcelonu vezan do ljeta 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo