PERIŠIĆ ZABIO ZA INTER NAKON 112 DANA: / Nerrazurri prokockali pobjedu u ludoj završnici

Image
Foto: AFP

Momčad plav-crnih imala je pobjedu u svojim rukama, a onda su sve prokockali

22.12.2018.
20:16
AFP
VOYO logo

Nogometaši Intera osvojili su samo bod na gostovanju kod Chieva odigravši 1-1, iako su pogotkom Ivana Perišića vodili sve do prve minute sučeve nadoknade kad je izjednačujući pogodak postigao 39-godišnji Sergio Pellissier.

Hrvatski reprezentativac je u 39. minuti završio efektnu akciju Intera i nakon prizemnog ubačaja D'Ambrosija s lijeve strane poslao loptu u mrežu. Perišiću je to prvi ovosezonski pogodak u Serie A. U početnoj postavi Intera bila su i ostala dvojica hrvatskih reprezentativaca, Šime Vrsaljko i Marcelo Brozović, koji su također odigrali cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Fiorentine slavili sa 1-0 na gostovanju kod Milana. Pobjednički pogodak za goste postigao je Chiesa u 73. minuti. Fiorentina se drugom uzastopnom pobjedom privremeno probila na sedmo mjesto sa 25 bodova, a Milan je ostao peti sa 27. Marko Pjaca je ušao u igru u 88. minuti kod pobjedničke momčadi, a Alen Halilović je ostao na klupi s pričuvama Milana.

Ostali Hrvati bez uspjeha

Marko Rog bio je u početnoj postavi Napolija i igrao 66 minuta u domaćoj pobjedi svoje momčadi 1-0 protiv SPAL-a. Mario Pašalić nije igrao u porazu Atalante 3-1 na gostovanju kod Genoe. Udinese i Frosinone odigrali su 1-1, a Andrija Balić kod domaćih i Stipe Perica kod gostiju odgledali su utakmicu s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici 17. kola Lazio je kao domaćin svladao Cagliari sa 3-1 (2-0). Lazio je poveo 3-0 golovima Milinković-Savića (11), Acerbija (23) i Lulića (67), da bi poraz Cagliarija ublažio Joao Pedro (90+3-11m). Milan Badelj ostao je na klupi Lazija. Filip Bradarić igrao je čitavu utakmicu za Cagliari, Marko Pajač je odigrao drugo poluvrijeme za momčad sa Sardinije, dok Darijo Srna nije imao pravo nastupa zbog suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo