ZVIJEZDA CITYJA U ISKRENOJ DIJAGNOZI MOMČADI: / 'Mi nismo veliki'

Image
Foto: AFP

Cityju se opet dogodilo isto

10.4.2019.
19:14
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja poraženi su od Tottenhama u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka nakon što je Sergio Agüero promašio jedanaesterac za vodstvo, a Heung-Min Son iskoristio svoju priliku u 78. minuti ogleda igranog u utorak.

Činjenica jest da je City izgubio svih pet europskih utakmica protiv engleskih suparnika s kojima se znaju nositi u domaćem prvenstvu, odnosno da su na još svježe rane od prošlosezonskog poraza od Liverpoola dodali i ovaj poraz na Tottenhamovom stadionu. Jasno, prilika za uzvrat i prolazak u polufinale je tu, no Ilkay Gundogan misli da zna zašto je upisan ovaj posljedni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez hrabrosti

"Nismo bili dovoljno hrabri, napravili smo mnogo jednostavnih pogrešaka. Imam osjećaj da smo nervozni u važnim utakmicama Lige prvaka. Konstantno smo donosili pogrešne odluke", kaže u razgovoru za Sport Bild kojem dodaje i ovo:

"U takvim utakmicama mi uvijek želimo napraviti nešto posebnoga jer to znači polufinale Lige prvaka. A katkad je manje zapravo više. Negativna iskustva poput nerealiziranog jedanaesterca uvijek nas previše guraju unatrag. Da smo realizirali penal razmnontirali bismo Tottenham. Takve se stvari ne smiju događati velikim momčadima. Zato mi još nismo veliki."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo