IVAN PERIŠIĆ UŠAO S KLUPE I EKSPRESNO POTVRDIO BAYERNOVU POBJEDU: /

Ćorluka i Lokomotiv namučili Juventus

Image
Foto: Profimedia

U posljednjim trenucima zabio je za pobjedu Juventusa Douglas Costa

6.11.2019.
20:45
Profimedia
VOYO logo

LIGA PRVAKA, 4. KOLO

Bayern - Olympiakos 2:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiv Moskva - Juventus 1:2

U utakmicama Lige prvaka koje su se igrale u ranijem terminu Bayern i Juventus izborili su pobjede. Njemačka momčad slavila je 2:0 protiv Olympiakosa, a drugi pogodak zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je tek ušao u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je golom Douglasa Coste slavio u Moskvi u utakmici koju je lako mogao izgubiti.

Image
PERIŠIĆ ZAPALIO INTERNET: /

Hrvat ušao u igru i odmah zabio, navijači nižu hvalospjeve na njegov račun

Image
PERIŠIĆ ZAPALIO INTERNET: /

Hrvat ušao u igru i odmah zabio, navijači nižu hvalospjeve na njegov račun

Bavarci su se dugo mučili da probiju grčki blok, u prvom dijelu imali su problema s realizacijom, a onda je konačno mrežu Olympiakosa načeo Robert Lewandowski u 69. minuti na asistenciju Kingsleya Comana.

Ivan Perišić ušao je s klupe pred sam kraj utakmice, komentator nije stigao ni izgovoriti da je na terenu, a već se upisao u strijelce. Njegov pogodak možete pogledati .

Bayern je prošao 12 bodova, Tottenham ima 4, Zvezda 3, a Olimpiakos 1 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan kraj za Juve

Juventus je poveo već u 4. minuti kada je Ronaldo šutirao iz slobodnog udarca iz velike daljine, vratar domaćih Guilherme propustio je loptu kroz noge, a pogodak je na gol-liniji potvrdio Aaron Ramsey.

U 12. minuti stiglo je izjednačenje kada je Aleksej Mirančuk prvo udarcem glavom pogodio lijevu vratnicu, a potom je ruski napadač odbijenu loptu proslijedio u praznu mrežu. U trećoj minuti sudačke nadoknade torinski sastav je ipak došao do pobjede zahvaljujući sjajnom prodoru i golu Brazilca Douglasa Coste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije zabio, Cristiano Ronaldu je ovo bila 174. europska klupska utakmica po čemu se po broju nastupa izjednačio s Paolom Maldinijem, a Portugalac sada lovi rekord, koji drži vratar Real Madrida Iker Casillas, koji je odigrao 188 utakmica u Europi nastupajući za Real i Porto.

Vedran Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu za Lokomotiv.

Na ljestvici vodi Juventus s 10 bodova, Atletico ima 7, Lokomotiv 3, a Bayer je bez bodova.

Sve golove pogledajte u nastavku teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


90' U posljednjim trenucima zabio je Juventus vjerojatno za pobjedu. Strijelac je Douglas Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

89' Bayern vodi 2:0, a strijelac je Ivan Perišić koji je tek ušao u igru. Pogledajte njegov gol OVDJE.

75' Vedran Ćorluka ostao je ležati nakon jednog duela, činilo se kao da se radi o ozljedi, ali pridigao se i nastavio s igrom.

69' Konačno je Bayern stigao do pogotka. Zabio je Robert Lewandowski. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60' Coman je još jednom bio u sjajnoj prilici, ali nije uspio svladati vratara Olympiakosa.

46' Počelo je drugo poluvrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HT Gotovo je prvo poluvrijeme utakmica. U dvije utakmice nitko ne vodi. Bayern nije mogao doći do pogotka, a Lokomotiv je ekspresno poravnao rezultat protiv Juventusa u Moskvi.

45' Davis je stigao najbliže pogotku za Bayern. Branič Bayerna pogodio je vratnicu nakon kornera.

34' Bayern je stegnuo obruč oko šesnaesterca Olympiakosa. Coman je bio u sjajnom solo-prodoru i dobro pucao, ali obranio je taj njegov pokušaj Jose Sa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

32' Ipak se Rabiot pridigao i nastavit će igrati.

31' Novi problemi za Juventus. Adrien Rabiot izgleda kao da je ozljeđen, vidjet ćemo hoće li moći nastaviti utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22' Juventusu neće baš biti lako u Moskvi kako se možda činilo. Mirančuk je bio u još jednoj dobroj šansi, ali je pucao preko gola.

15' U Münchenu Bayern ima inicijativu, ali ne mogu domaćini još uvijek probiti Grke. Bayern ima već četiri udarca prema golu Olympiakosa.

12' Ali Lokomotiv je odmah uzvratio pogotkom i sad je 1:1 u Moskvi. Pogodak je postigao Mirančuk. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4' Juventus već vodi u Rusiji. Ramsey je zabio nakon udarca Ronalda i katastrofalne pogreške vratara. Možda bi ta lopta ušla u gol i da je Velšanin nije dirao. Pogledajte njegov gol OVDJE.

1' Počele su utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon jučerašnjih uzbuđenja u Ligi prvaka, večeras nas očekuju nove utakmice. Već u ranijem terminu od 18:55 imat ćemo priliku pratiti dva vrlo zanimljiva okršaja.

Bayern München ¨morao je brzo zbiti redove nakon katastrofalnog poraza protiv Eintrachta na gostovanju u Frankfurtu. Privremeni trener Hansi Flick morat će sjesti na vruću klupu i pokušati spasiti što se spasiti da, a najbolje mu je krenuti u taj pothvat pobjedom protiv Olympiakosa pred svojim navijačima.

Gostovanje u Grčkoj nije bilo lako, a sigurno to neće biti ni Flickov debi na Allianz Areni. Flick će u susret krenuti s Thomasom Müllerom na poziciji polušpice. Igrač koji je cijelu sezonu pod znakom upitnika i od kojeg su se čule pritužbe na Kovača vjerojatno će imati malo veću ulogu kod novog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga utakmica je gostovanje Juventusa u Moskvi kod Lokomotiva za koji u prvom sastavu nastupa bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka. Stara dama bi pobjedom osigurala prolazak skupine Lige prvaka.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo