NIKO KOVAČ IZVUKAO SE IZ VELIKIH PROBLEMA U UTAKMICI ISKUPLJENJA: / Dinamov 'krvnik' napravio je uslugu Modrima

Image
Foto: Profimedia

Raheem Sterling pokazao je svu raskoš svog talenta i s tri pogotka odveo City do pobjede nad Atalantom

22.10.2019.
22:53
Profimedia
VOYO logo

Club Brugge - Paris Saint-Germain 0:5

Galatasaray - Real Madrid 0:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus - Lokomotiv Moskva 2:1

Manchester City - Atalanta 5:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos - Bayern 2:3

Tottenham - Crvena Zvezda 5:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Manchester Citya svladali su u susretu 3. kola C skupine Lige prvaka na svom stadionu Atalantu s čak 5:1 i ostali s maksimalnim učinkom. Atalanta je hrabro ušla u utakmicu i povela, a potom primila pet "komada" od raspoloženog engleskog prvaka.

U 28. minuti Fernandinho je napravio prekršaj nad Iličićem, a kazneni udarac je Ukrajinac Malinovski pretvorio u vodstvo gostiju. U 34. minuti Aguero izjednačuje nakon preciznog dodavanja Sterlinga, igrača kojeg je Massielo pokosio u kaznenom prostoru 38. minuti, a Argentinac Aguero iz penala zabija i drugi gol u četiri minute za preokret Citya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 46. minuti je za goste ušao u igru Mario Pašalić, a u 58. minuti Englezi su odigrali briljantnu akciju koju je završio Sterling za 3:1. Sterling je postigao svoj drugi gol u 64. minuti, a treći četiri minute kasnije, da bi osam minuta prije kraja igrač domaćih Foden zaradio crveni karton.

U ovoj skupini su Šahtar i Dinamo odigrali 2:2. Manchester City pobjedom je gurnuo Atalantu još više ka dnu ljestvice, dok je Dinamo ostao na drugom mjestu skupine. Atalanta nakon tri utakmice nema bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
IZNENAĐUJUĆE REAKCIJE UKRAJINSKIH MEDIJA NAKON UTAKMICE S DINAMOM: /

'Taj tip nam je pokidao živce... Jedva su se spasili'

Image
IZNENAĐUJUĆE REAKCIJE UKRAJINSKIH MEDIJA NAKON UTAKMICE S DINAMOM: /

'Taj tip nam je pokidao živce... Jedva su se spasili'

Bayern do teških bodova

U skupini A Real je bez ozlijeđenoga Luke Modrića slavio kod Galatasaraya s 1-0 golom Kroosa iz 18. minute. Pobjeda Reala spriječila je PSG da postane prva momčad u povijesti Lige prvaka koja se plasirala u osminu finala nakon samo tri kola. PSG je slavio kod Club Bruggesa s čak 5:0 uz tri gola Mbappea i dva Icardija.

U skupini B Bayern je preokretom slavio u Pireju protiv Olympiacosa s 3-2.Domaćini su neočekivano poveli golom El Arabija, a Lewandowski je izjednačio u 34. minuti, da bi Poljak svojim drugim golom u 62. minuti doveo momčad Nike Kovača u vodstvo. Tolisso je povećao na 3:2, da bi Guilerme smanjio u 79. minuti. Ivan Perišić je ušao u igru u 86. minuti. Tottenham je u Londonu "demolirao" Zvezdu s 5:0 i izbio na drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini D Atletico je teškom mukom u Madridu pobijedio Bayer s 1:0, a pobjednički gol zabio je Alvaro Morata u 78. minuti. Juventus je u Torinu od Lokomotiva gubio od 30. minute, kada je zabio Mirančuk, a izjednačio je Dybala u 72. minuti. Samo dvije minute kasnije Argentinac donosi potpuni preokret i pobjedu Juvea. Vedran Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu za Ruse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FT Gotove su utakmice Lige prvaka za večeras. Dinamo je pobjedom Manchester Cityja ostao na drugom mjestu u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81' PSG apsolutno demolira Club Brugge. Sad je već 0:5, a Mbappe je zabio tri pogotka, dok je Angel Di Maria skupio tri asistencije. Kakva utakmica ovog dvojca. Pogledajte njihovu zajedničku majstoriju OVDJE.

79' Paulo Dybala zabio je dva gola i samostalno preokrenuo utakmicu u Torinu. Sjajan pogodak za izjednačenje pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' Bayern je u velikom vodstvu. Preokret je golom za 1:3 nastavio Tolisso! Pao je Niki Kovaču kamen sa srca kad je Francuz ovo zabio. Njegov sjajan pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

72' Evo petarde i u Londonu. Tottenham pogotkom Harryja Kanea vodi 5:0 protiv Zvezde. Pogledajte njegov gol OVDJE.

69' Treći gol Raheema Sterlinga! Opet je zabio i sad je petarda eksplodirala na Etihadu. Pogledajte Sterlingov gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

65' Još jedan gol Cityja koji sad razbija Atalantu, što je jako dobar scenarij za Dinamo. Sterling je ponovo zabio. Njegov gol pogledajte OVDJE.

63' U samo nekoliko minuta PSG je stigao do dva pogotka. Mbappe je zabio u 61. minuti, a Icardi je svoj drugi pogodak zabio u 63. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62' Bayern vodi! Još jednom na asistenciju Mullera zabija Robert Lewandowski! Pogledajte njegov gol OVDJE.

60' Manchester City sad je već polako završio priču na Etihadu. Sterling je zabio nakon odlične akcije koju je inicirao sjajni Kevin De Bruyne. Pogledajte njegov gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

57' Spursi stvarno žele osramotiti Zvezdu. Sad je 4:0, Zabio je Eric Lamela. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HT Tottenham je zabio još jedan gol protiv Zvezde i to bi bilo to za prvo poluvrijeme koje je bilo vrlo efikasno.

38' Aguero je doni Cityju potpuni preokret. Iz penala koji je iznudio Sterling zabio je Argentinac za 2:1. Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

35' Manchester City se vratio u utakmicu. Sergio Aguero zabio je na asistenciju Sterlinga. Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

33' Bayern se vraća u utakmicu. Pogodak za 1:1 zabio je Robert Lewandowski. Pogledajte njegov gol OVDJE.

30' Gubi i Juventus kod kuće od Lokomotiva za koji igra Vedran Ćorluka. Pogledajte pogodak OVDJE.

28' Atalanta vodi na gostovanju u Manchesteru! Malinovski je zabio iz penala, ali to nikako ne odgovara Dinamu. Pogledajte njegov gol OVDJE.

23' Olympiakos je doma poveo protiv Bayerna. Niko Kovač je u velikim problemima. Pogledajte pogodak koji ga je uvalio u probleme OVDJE.

20' Real Madrid vodi na gostovanju u Turskoj. Gol je zabio Toni Kroos. Njegov pogodak pogledajte OVDJE

16' Son je povećao vodstvo Tottenhama i sad je 2:0 za Spurse. Pogledajte Sonov gol OVDJE.

9' Gol je zabio i Tottenham koji vodi protiv Crvene zvezde na svom stadionu. Pogodak je zabio prvi engleski napadač Harry Kane.

7' PSG je zabio na gostovanju kod Club Bruggea. Mauro Icardi je strijelac. Njegov gol pogledajte OVDJE.

1' Krenule su utakmice diljem Europe


Nakon utakmice Šahtara i Dinama okrećemo se ostatku programa Lige prvaka odnosno utakmicama koje počinju u 21 sat.

Najveću pozornost dinamovci će obratiti na utakmicu Manchester Cityja i Atalante u kojoj su građani ogromni favoriti i u kojoj bi pobjeda Cityja zapravo najbolje odgovarala Dinamu. Modrima je ionako cilj osigurati europsko proljeće pa makar ono bilo i u Europskoj ligi.

Od ostalih zanimljivih susreta ističemo dvoboj Bayerna i Olympiakosa na kojem Niko Kovač mora ići po pobjedu da bi vratio povjerenje navijača nakon "kiksa" u posljednjoj utakmici Bundeslige.

Real Madrid također mora doći na stare staze jer su u dvije ovosezonske utakmice u Ligi prvaka upisali tek jedan jedini bod. Na gostovanju protiv Galatasaraya morat će dokazati da su još uviek momčad koja ima autoritet u Ligi prvaka.

Te i sve druge utakmice Lige prvaka večeras možete pratiti uživo na portalu Net.hr

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo