LEWANDOWSKI SPASITELJ: / Čudesni Poljak u sudačkoj nadoknadi donio pobjedu Bavarcima

Image

Robert Lewandowski još jednom je bio junak u pobjedi Bayerna, poljski napadač je u prvoj minuti sudačke nadoknade zabio za slavlje 2:1 u gostima kod Freiburga u 17. kolu Bundeslige.

20.1.2017.
22:31
VOYO logo

Nakon mjesec dana stanke nogomet se vratio na bundesligaške terene, ali Bayernovo gostovanje na stadionu Schwartzwald nije bilo nimalo bezazleno. Domaćina je već u 4. minuti u vodstvo doveo Janik Haberer. Bio je to prvi bundesligaški gol u 2017. godini i četvrti pogodak koji je Bayern ove sezone primio u prvih 15 minuta utakmice.

Bavarci su dominirali u posjedu i stvaranju prilika, a izjednačenje su dočekali nakon pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewandowski zabio nakon kornera

Vodeća momčad prvenstva uzvratila je preko svog najboljeg napadača, Lewandowski je izjednačio u 35. minuti nakon kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, za preokret je Ancelottijeva momčad morala čekati do sudačke nadoknade, kad se opet ukazao Lewandowski i pogodio za pobjedu bavarske momčadi. Ovaj put je uštopao ubačenu loptu s lijeve strane, sjajno se snašao pored svog čuvara i prizemnim udarcem svladao vratara Freiburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golovi ovog čudesnog poljskog napadača jamstvo su Bayernove pobjede, u posljednjih 38 utakmica, kad je Lewa zabio, Bavarci su slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Bayern sada ima 42 boda, šest više uz utakmicu više od drugog RB Leipziga, dok je Freiburg osmi sa 23 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo