Legende Dinama izvrijeđale prvaka Hrvatske!

'Ovo što Dinamo igra, to je loše, to ne može donijeti ništa dobroga. Ne može se to gledati kao sad igra tako čvrsto pa će i u Europi biti takav.

28.4.2011.
19:30
VOYO logo

Dinamo je četiri kola prije kraja osvojio svoj šesti uzastopni naslov prvaka Hrvatske te još jednom potvrdio premoć nad konkurentima iz svog 'dvorišta', no ne sviđa se svima način na koji su Modri s Vahidom Halilhodžićem došli do novog trofeja.

Jedan od njih je i Dinamova legenda Zlatko Kranjčar, koji s Crnom Gorom odlično gura u kvalifikacijama za EURO 2012. Cico smatra da Dinamovih devet (rekordnih) pobjeda s tek 1:0 treba itekako brinuti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo u HNL-u mora zabijati više golova svim protivnicima, tu nema govora. Ovo što Dinamo igra, to je loše, to ne može donijeti ništa dobroga. Ne može se to gledati kao 'sad Dinamo igra tako čvrsto pa će i u Europi biti takav'. Jer, upravo takva igra donosi - PAOK. Ne da nismo poveli, nego nismo imali niti pravu šansu", tvrdi u Sportskim novostima Cico, koji je Vahi poželio plasman u Ligu prvaka.

Igru Vahine momčadi kritizirao je još jedan bivši strateg Dinama Josip Kuže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas svi igraju obranu, to nije neka umjetnost, trenerov se rad vidi u organizaciji i planu ofenzive. Kako probiti protivnički defenzivni zid, to je glavno pitanje. I siguran sam, Vaha bi si pomogao, kad bi znao kako. No, on je ipak druga trenerska razina, koliko god to grubo sad izgledalo. Dobar trener daje doprinos napadačkoj igri, to je oduvijek tako", smatra Kuže.

Vezani članci:

arti-201104280297006 arti-201104280180006 arti-201104240161006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo