LEGENDARNI PIRLO PREUZEO JUVENTUS I ODMAH KRENUO RADIKALNO: / Otpisao čak devetoricu, a dovodi 'novog Pirla'

Image
Foto: Profimedia

Talijani pišu kako će Pirlo vrlo brzo provesti čistku u svlačionici Juventusa i kako je na listi za odstrijel čak devet igrača

9.8.2020.
18:51
Profimedia
VOYO logo

Čini se kako bi moglo biti drastičnih promjena u Juventusu nakon otkaza treneru Mauriziju Sarriju i postavljanja legendarnog Andreje Pirla na njegovo mjesto. Prema napisima talijanskih medija Juventus će morati promijeniti strategiju poslovanja i prilagoditi je novom treneru, odnosno, njegovim preferencijama.

Prije svega, Juventus će odustati od svih dosadašnjih igrača koje je Sarri htio dovesti i dopustit će Pirlu da složi svoju ekipu, a navodno će odmah krenuti po mladu talijansku zvijezdu, koju mnogi nazivaju, eto, "novim Pirlom". Riječ je o Sandru Tonaliju, veznjaku Brescije, koji se do sada povezivao uglavnom s Interom i nije bio na Juventusovu popisu želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Andrea Pirlo waves fans at the end of the Uefa Champions League 2018/2019 round of 16 second leg football match between Juventus and Atletico Madrid at Juventus stadium, Turin, March, 12, 2019 Foto Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA,Image: 419001453, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Radikalni potezi

Brescija se oprostila od Serie A i igrat će u drugoj ligi sljedeće sezone, a za mladog Tonalija traže pomalo visokih 40 milijuna eura. No, on je sada kako vele talijanski mediji, prioritet i mogao bi biti prvo veliko pojačanje u novoj sezoni. Osim Tonalija, Pirlo navodno želi i Romina talentiranog veznjaka Nicola Zaniola, Sassuolova Manuela Locatellija, napadača Napolija Arkadiusza Milika, a mete su mu i Edin Džeko, Alexandre Lacazzete te Raul Jimenez.

Isto tako, Talijani pišu kako će Pirlo vrlo brzo provesti čistku u svlačionici Juventusa i kako je na listi za odstrijel čak devet igrača. Planira otpisati Blaisea Matuidija, Samija Khediru, Aarona Ramseyja, Douglasa Costu, Federica Bernardeschija, Alexa Sandra, Mattiju De Sciglija, Danielea Ruganija i Danila. Čini se to dosta radikalnim, ali prošle se sezone jasno vidjelo da Juventusu nužno trebaju takve promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je već poradio i na nekim pojačanjima, stići će Dejan Kuluševski, Luca Pellegrini i Arthur Melo koji je stigao kao zamjena za Miralema Pjanića koji pak ide prema Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo