EMOTIVAN ISTUP / Legenda stala u obranu Cristiana Ronalda: 'Nitko na svijetu nije zaslužio ovo više od njega'

Image
Foto: Profimedia

Legenda engleskog nogometa, Rio Ferdinand igrao je sa Ronaldom na Old Traffordu, a komentirao je njegov odlazak u Arabiju

1.1.2023.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Cristiano Ronaldo u petak je potpisao ugovor na dvije i pol godine sa saudijskim klubom Al Nassrom. Ronaldo je potpisao ugovor s klubom koji je trenutačno vodeća momčad tamošnjeg prvenstva, a posljednji je put prvak Saudijske Arabije bio prije četiri sezone.

Image
STIGLA POTVRDA /

Cristiano Ronaldo potpisao za Al Nassr; Trese se planeta, svi živi bruje o senzaciji godine: 'Ludi san postao stvarnost'

Image
STIGLA POTVRDA /

Cristiano Ronaldo potpisao za Al Nassr; Trese se planeta, svi živi bruje o senzaciji godine: 'Ludi san postao stvarnost'

Uz to što je veliko igračko pojačanje Al Nassra, ali i u svakom drugom pogledu najveća moguća reklama ovog kluba i nogometa u ovoj zemlji, 37-godišnji Cristiano Ronaldo bi trebao biti i ambasador velikog projekta, odnosno, zajedničke kandidature Saudijske Arabije, Grčke i Egipta koji žele organizirati Svjetsko nogometno prvenstvo 2030. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda engleskog nogometa, Rio Ferdinand igrao je sa Ronaldom na Old Traffordu, a komentirao je njegov odlazak u Arabiju: "Bilo je lijepo vidjeti Beckhama, Lamparda, Rooneyja i Gerrarda kako idu u Ameriku. Svi su govorili da je to odličan način za završiti karijeru, išli su zaraditi lijep novac i igrati u ligi koja nije toliko kompetitivna. Svi su govorili da su zaslužili to pravo. Ali sada zato što se radi o Saudijskoj Arabiji to je odjednom sramota. Pustite čovjeka da živi i uživa", rekao je Ferdinand pa dodao:

'Svi trebaju biti tretirani jednako'

"Ide u novu avanturu i vodi obitelj u novu kulturu. Svaka država na svijetu ima probleme. Amerika kao ima manje problema od Saudijske Arabije? A u redu je što svi ti igrači idu Ameriku, svi gledaju blagonaklono na taj njihov labuđi pjev. Ne sviđa mi se to i glupo je što nitko ne govori takve stvari za Ronalda. Nije u redu", kaže i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Svi trebaju biti tretirani jednako. Svakom igraču koji je otišao završiti karijeru u manje kompetitivnu ligu rečeno je da je to zaslužio. Nijedan čovjek na planetu to nije zaslužio više od Ronalda", zaključio je.

Cristiano Ronaldo karijeru je počeo u lisabonskom Sportingu gdje je igrao tijekom 2002. i 2003. godine. Potom je otišao u Manchester United gdje je postao svjetska zvijezda i čiji je dres nosio do 2009. godine. Najuspješnije godine imao je igrajući za madridski Real od 2009. do 2018. godine. Potom je otišao u Juventus i još jednom pokušao na Old Traffordu, no posljednje igranje za Manchester United nije ostalo u ugodnim uspomenama ni jednoj od strana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo