hnl

Novi udarac Dinamu: Odlazi li još jedan reprezentativac?

Lazio u svojim redovima želi vidjeti Domagoja Vidu, a na utakmicu protiv Maribora stigao je i sportski direktor rimskog kluba Igli Tare. Talijani za hrvatskog reprezentativca, navodno, nude pet milijuna eura.

Nakon Milana Badelja, Dinamo bi trebao napustiti još jedan hrvatski reprezentativac. Lazio u svojim redovima želi vidjeti Domagoja Vidu, a navodna odšteta trebala bi iznositi okruglih pet milijuna eura.

“Nama se nitko iz Lazija nije javio. To je sve što mogu kazati na tu temu”, rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić u razgovoru za Sportske novosti.

Dinamov defanzivac odigrao je solidnu utakmicu protiv Maribora, baš pred očima uglednog izaslanstva iz Rima. U loži Maksimira bio je sportski direktor Lazija Igli Tare. Albanac je viđen u društvu dvojice skauta. Njihov dolazak su i potvrdili ljudi iz Dinama.

Zdravko Mamić bi na Vidi napravio još jedan odličan posao. Za Vidu je prošlo ljeto isplatio 1,3 milijuna eura Bayeru iz Leverkusena, a sad bi ga mogao prodati za četiri puta veću svotu.

S financijske strane, sve je idealno. Od Vide bi kapnulo pet milijuna, Milan Badelj je prodan HSV-u za 4,5 milijuna. Samo, Dinamo želi u Ligu prvaka. Ulazak donosi enormnu zaradu, ali bez dvojice reprezentativaca i bez novih pojačanja, Modri bi bili kanta za napucavanje.

Povratak na Net.hr