POMIJEŠANI OSJEĆAJI / Krznar nakon teškog derbija na Maksimiru: 'Lopta jednostavno nije htjela u gol'; Otkrio i kakvo je stanje s Ademijem

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ovim remijem Osijek je preuzeo vodstvo na ljestvici sa 31 bodom, jednim više uz utakmicu više od druge Rijeke

20.11.2021.
17:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama i Osijeka u susretu su 16. kola Prve HNL na stadionu u Maksimiru igrali 1:1. Goste je u vodstvo doveo Ivan Fiolić (16'), a izjednačio je Bruno Petković (80').

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Promašaj Petkovića, Dinamo - Osijek

Iako je Dinamo dominirao prvim poluvremenom i imao nekoliko izglednih prilika za pogodak, Osijek je imao prednost na odmoru, a do gola je stigao iz jedinog udarca prema domaćim vratima. Žaper je dobio zračni duel na sredini igrališta, lopta je došla do Topčagića koji ju je odmah poslao u for Fioliću koji je pobjegao Teophile-Catherineu i zatim smireno svladao Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DERBI NA MAKSIMIRU /

Osječani umalo šokirali Modre, imali pobjedu u svojim rukama, ali u samoj završnici ukazao se Petković

Osijek preuzeo vodstvo

I u nastavku je Dinamo bio mnogo bolji suparnik, a to je i materijalizirao poravnanjem u 80. minuti. Mišić je izveo slobodni udarac s desne strane, Petković je bio najviši u skoku te s desetak metara pogodio sam donji lijevi kut nemoćnog Malenice.

"Izuzetno pomiješani osjećaji, ne samo moji nego i svih igrača. Bila je to jedna utakmica koja je po svemu morala otići na našu stranu, ali to se ipak nije dogodilo. Rezultatski ne možemo biti zadovoljni neriješenim jer nismo nikad zadovoljni tim ishodom niti na jednom terenu, pogotovo na Maksimiru. Ono čime možemo biti zadovoljni je angažman momčadi od prve do zadnje minute", objasnio je trener Dinama, Damir Krznar, po završetku utakmice za klupsku internetsku stranicu pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primljeni pogodak u trenucima potpune dominacije nije nas poljuljao, ponovno smo imali ideju i igru, imali smo sve statističke brojke na našoj strani. Lopta jednostavno nije htjela u gol. Nakon izjednačenja imali smo još uvijek jedan impuls više mada smo bili umorni i potrošeni. S te strane mogu biti zadovoljan i čestitati igračima, ali rezultatom nikako ne."

'Ademiju će trebati vremena'

"Stvorili smo izuzetno puno šansi, ali nišanske sprave nisu bile na nivou, imali smo puno udaraca preko i pored gola. Vjerujem da je u tih 20-ak pokušaja još koji udarac išao u okvir gola da bi završio u mreži. Danas se to nažalost nije dogodilo, ali moramo ići dalje. Moramo pregristi i iz svega toga nešto naučiti. Dajemo puni gas dalje, nemamo vremena za očajavanje", kazao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako je Bruno raspoložen i raspoloživ, a Ademi je po planu dobio 15-20 minuta.

"Trebat će mu vremena jer je bila velika pauza. Koristit će on te minute i vjerujemo kroz 2-3 utakmice da ćemo imati ponovno pravog Ademija, to će biti fantastično pojačanje za nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim remijem Osijek je preuzeo vodstvo na ljestvici sa 31 bodom, jednim više uz utakmicu više od druge Rijeke, a tri više uz također utakmicu više od trećeg Dinama.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo