Dinamov trener priznao: 'Imam jedan problem'

'Ma, sve je super, imam samo jedan problem. Da, Sammir je problem', otkrio je Dinamov trener Krunoslav Jurčić pred odlazak na drugi dio priprema pred novu sezonu.

23.6.2013.
16:31
VOYO logo

Brazilac s hrvatskom putovnicom već godinama želi otići iz Maksimira, ali niti vješt trgovac poput Zdravka Mamića ga ne može prodati. Ranije ponude nisu bile zadovoljavajuće, ali danas ponuda niti nema.

"Da se razumijemo, mi smo bez Sammira puno slabiji, to ne treba ni isticati. Međutim, on je na Rogli odradio tek nekoliko treninga, nije usredotočen, odsutan je i nezadovoljan. Pričao sam s njim, dva dana je sve bilo dobro, a onda opet...", kazao je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Mamić ekspresno prodaje najskuplje eksponate, Sammir i dalje stoji u izlogu. S Dinamom je već osvojio šest naslova prvaka. Treba mu novi izazov i nije nemoguće da Sammir ispadne iz prvih 11 hrvatskog prvaka.

"Meni Sammir treba, ali samo pravi Sammir, Sammir koji igra odlično! Volio bih da bude takav i u autobusu za Sloveniju!", zaključio je Jurčić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo