'Predlažem da Hajduk sljedeće godine bude prvak'

'Pa gdje se igraju Superkupovi? Kod prvaka.

5.7.2013.
15:14
VOYO logo

Dinamo u subotu otvara novu sezonu utakmicom Superkupa u Maksimiru protiv Hajduka. Bit će to prva prava provjera Jurčićevoj momčadi u koju je stiglo nekoliko pridošlica.

"Izgledali smo dobro na pripremama, no i Hajduk je izgledao dobro. Nismo tempirali formu za Superkup, puno su nam bitnije utakmice koje slijede poslije. Niti jesmo niti želimo biti u vrhunskom izdanju protiv Hajduka", rekao je trener Dinama Kruno Jurčić koji neće moći računati na Sammira, Rukavinu i Beqiraja te Pinta koji još nema pravo nastupa jer nije registriran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo igrače koji će zamijeniti Sammira. Oni koji su dosad bili u drugom planu dobit će priliku", istaknuo je Jurčić, koji se osvrnuo i na komentar trenera Hajduka Igora Tudora kako nije pošteno da se Superkup igra u Maksimiru.

"Pa gdje se igraju Superkupovi? Kod prvaka. Predlažem da Hajduk sljedeće godine bude prvak pa će se igrati u Splitu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Jurčićem je na presici bio i Josip Šimunić, koji je oduševljen novim suirgačima.

"Novi igrači su super. Posebno me impresionirao Soudani, a Addy je sjajan igrač, samo da ostane zdrav", kazao je Šimunić i objasnio kako se sporazumijevaju sa strancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričamo engleski, rukama i nogama. Imate nekad momčad gdje svi govore isti jezik pa griješe da je to strašno. Nije to neko pravilo. Malo je nezgodno, ali dovoljno smo inteligentni da shvatimo univerzalni nogometni jezik."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo