Velika opasnost za Modre: 'To je nagazna mina!'

'Ludogorec je opasan! Tu nema nikakve dvojbe. Ima slične performanse kao Neftči s kojim je Dinamo igrao prošle godine.

16.7.2012.
9:43
VOYO logo

Uoči prvog susreta Dinama i Ludogoreca javio se i bivši trener hrvatskog prvaka Kruno Jurčićkoji smatra da je bugarski klub zaslužio maksimalni respekt i čudi se svima koji smatraju da je dobro što Modri prvu utakmicu igraju u gostima.

"S time se uopće ne slažem. Za Dinamo je uvijek bolje da se prva utakmica igra u Maksimiru! U slučaju negativnog rezultata stvara se golem pritisak i stres. Najgore je kad moraš sustizati rezultat. Dinamo ima iskusniju momčad koja je prošle sezone igrala Ligu prvaka, ali isto tako ima i mladih igrača koji bi mogli 'puknuti' pod takvim pritiskom. Zato mi je pomalo čudno da se mnogi vesele takvom ždrijebu", izjavio je za Sportske novosti Jurčić i prokomentirao Ludogorec:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ludogorec je opasan! Tu nema nikakve dvojbe. Ima slične performanse kao Neftči s kojim je Dinamo igrao prošle godine. Radi se o klubu bogatog gazde, s budžetom koji nema granica, s ogromnim motivom i strašnom željom da se odmah dokaže u Europi. To je tipična nagazna mina i Dinamo mora biti jako, jako oprezan", smatra Jurčić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo