Kruno Jurčić legenda: 'Čestitam svojim igračima!'

Dinamo je u Amsterdam Areni doživio katastrofalan poraz od 4:0, ali to nije uzrujalo Krunu Jurčića. Trener Modrih je kao glavni razlog teškog poraza u 4.

3.11.2011.
1:10
VOYO logo

"Čestitam svojim igračima! Nismo očekivali baš ovakav uvjerljiv poraz. Moram čestitati i igračima Ajaxa, bili su vrlo raspoloženi večeras, ali čestitao bih i svojim momcima, posebice na njihovih borbi, iako neki nisu odigrali kako znaju", rekao je Kruno Jurčić.

Trener Modrih ipak smatra kako ovih 4:0 nije realnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja govorim od prvog trenutka da mi svaku utakmicu trebamo koristiti da si postavimo neke ciljeve za dalje. Realnost Dinama možda nije 0:4 protiv Ajaxa ili da nismo zabili gol u Ligi prvaka do sada, ali nije ni ništa dalje. Mi kroz ove utakmice trebamo sazrijevati", dodao je strateg hrvatskog prvaka.

Požalio se Jurčić kako nitko u skupini D ne igra nogomet koji odgovara njegovoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajax igra jedan nogomet 4-6-0, bez špice, gdje se svi na terenu miješaju, kao Real i Barcelona. Protiv takve igre morate imati jake igrače za jedan na jedan, a mi to nemamo. Zato u takvim utakmicama mi ne možemo protiv tih momčadi", kazao je Kruno.

Trener hrvatskog prvaka istaknuo je kako Dinamo ne može bez pravih Sammira i Badelja, ali ga veseli dobra igra kapetana na Amsterdam Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nesumnjivo je da smo mi bez ove dvojice igrača puno slabija momčad. Ipak, posebno bih izdvojio nastup Milana Badelja, za kojeg bi rekao da se vraća i da je protiv Ajaxa odigrao jako dobru utakmicu", zaključio je Jurčić.

Ajax – Dinamo 4:0 (Van der Wiel 20, Sulejmani 25, De Jong 65, Lodeiro 90+2) Lyon – Real Madrid 0:2 (Ronaldo 24, 69-11m) Redoslijed: 1. Real Madrid 12, 2. Ajax 7, 3. Lyon 4, 4. Dinamo Zagreb 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo