Kruno Jurčić dobio otkaz!

Iako se prije utakmice kleo u njega, Zdravko Mamić je nakon sramotnog poraza od Lyona (7:1) svom ljubimcu uručio otkaz! 'Ispričavam se navijačima.

8.12.2011.
2:31
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić cijelo je vrijeme bio zaštitnik Krune Jurčića, no nakon sramotnog ispadanja iz Europe promijenio je ploču.

"S velikom tugom i žaljenjem objavljujem da smo jako teško doživjeli ovaj poraz, jedan od najvećih u Dinamovoj povijesti. Na utakmici je bio gotovo kompletan Izvršni i Nadzorni odbor kluba i većina ljudi tražila je hitan sastanak. Sjeli smo za stol i odlučeno je da se raziđemo s trenerom Jurčićem", rekao je Mamić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xmtyqu?logo=0&hideInfos=1

"Osobno, posebno mi je teško zbog te odluke, jer sam prije utakmice bio na ručku s Jurčićem i razgovarali smo o budućnosti, dogovarali smo pripreme za sljedeću sezonu... Znači, rastanak s trenerom nije nam bio ni u zadnjim primislima! Ali, utakmica je sve promijenila i takav je jedinstveni stav Izvršnog i Nadzornog odbora, pa je Jurčićev ostanak na klupi jednostavno bio neobranjiv", rekao je Mamić, potom je napravio korak-dva i vratio se pred mikrofone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xmty0u?logo=0&hideInfos=1

"Imam potrebu reći nekoliko riječi kao čovjek. Na kraju svega, ipak me sram zbog načina na koji smo završili sezonu. Ispričavam se navijačima, nisam sklon jeftinoj demagogiji i uvijek govorim ono što mislim. Dakle, ispričavam se navijačima za ovu sramotu koju smo nanijeli njima i klubu i pronaći ćemo neki dodatni način da se i dodatno ispričamo našim vjernim navijačima", zaključio je tužnu maksimirsku večer Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić je, eto, tako neslavno završio svoju epizodu u Dinamu, a članovi IO-a, koji su prije Mamića izašli sa stadiona, u prolazu su dobacivali da "ovaj trener ništa ne zna".

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo