KRIZA BI MOGLA U POTPUNOSTI RAZORITI BARCELONU: / Zbog otrovne situacije u klubu propada im posao godine

Image
Foto: Profimedia

Marca piše kako bi Kataloncima, zbog iznimne nestabilnosti u klubu, lako mogao propasti veliki transfer

27.4.2020.
13:23
Profimedia
VOYO logo

Globalna pandemija koronavirusa paralizirala je svijet sporta na neko vrijeme i gotovo svi klubovi se nekako snalaze kako bi financijski opstali i spasili se većih novčanih kriza pa čak i bankrota. Mnogima to uspijeva, ali katalonski velikan, Barcelona, guši se u problemima.

Da, pogodila je i njih koronakriza, ali u klubu je u međuvremenu nastao ogroman razdor među igračima i upravom, na čelu se predsjednikom Josepom Bartomeuom. Igrači i dio uprave, koji je po kratkom postupku razriješen dužnosti, okrenuli su leđa predsjedniku i proglasili ga diktatorom, a takva situacija, u kojoj se ne zna tko zapravo vodi kolo i kako će se cijela zavrzlama na kraju rasplesti, mogla bi pokvariti sve velike planove koje je klub imao za sljedeći prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Marca piše kako bi Kataloncima, zbog iznimne nestabilnosti u klubu, lako mogao propasti transfer Neymara. Čelnici pariškog diva, navodno, sumnjaju da će se ovaj posao dovršiti dokle god se ne sredi hijerarhija i dok se ne razjasni tko u Barceloni zapravo odlučuje o poslovima.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Neymar Jr of Paris Saint Germain celebrates his goal during the French League 1 match between Paris Saint Germain vs AS Monaco at the Parc des Princes on January 12, 2020 in Paris France, Image: 492339142, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Ostaje u Parizu

Marca veli da Neymar nema otkupnu klauzulu i da cijena od 165 milijuna eura, koliko PSG navodno traži, a koju je njegov agent Walter Ribeiro potvrdio, zapravo nije točna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji i scenarij u kojem Neymar sam otkupljuje svoj ugovor i odlazi na ljeto u Barcelonu, a Katalonci mu nakon toga vraćaju plaćeni iznos, ali opet ako do toga dođe PSG-u neće dobro "sjesti" takav posao.

Na koncu, moglo bi se lako dogoditi da zbog kaosa u Barceloni Neymar provede na Parku prinčeva još jednu sezonu. PSG-u će pak to biti spas jer Neymar im je ponovo najbolji igrač i ne žuri im se baš s njegovim odlaskom, ali nažalost Brazilcu je hitno, no, kako sada stvari stoje bit će osuđen na još godinu dana života u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo